Citat från Sandra

Haha, var bara tvungen att kopiera en sak som Sandra skrev i sin blogg. Man blir så himla glad! Okej, lite bakgrunds fakta, Sandra har typ aldrig läst en bok i hela sitt liv, förutom barnböcker då. Om jag säger såhär, när hon började läsa första Twilight-boken så blev hon chockad att det inte fanns några bilder i den. Så det säger en hel del. Så skrev hon idag på sin blogg.

"Det är ju så segt o bara sitta här hemma varje dag o bara glo, då äre bättre att ha en underbar bok att hänga med ;)"

Asså det är så underbart att se, tro mig. Är så otroligt stolt över dig Sandra, nu skulle Love se dig! (vår gamla svenskalärare). Efter Twilight blir det Shopaholic-böckerna. Äntligen har du insett att det faktiskt finns bra böcker :), dock ska jag inte uttala mig om Twilight då det inte är min genre precis men.. Sen ska jag lura på henne Shopaholic-böckerna!

Kommentarer
Sandra

Hahahaha! Du tyckte verkligen om det där va? :) Men Twilight är ju såå bra!!! Har du sätt filmen än?


2009-03-24 @ 13:11:47

Bloggadress: http://tajkon.blogg.se/
Lilian

Men snälla Jennifer, har du ens provat att läsa dom? Twilightböckerna alltså.. Kan slå vad om att du skulle fastna direkt om du bara började läsa. Kom igen! I dare you ;)


2009-03-24 @ 14:28:58
Sandra

Du måste ju se filmen ialf, du kommer nog att tycka att den är bra, du kommer ABSOLUT inte tycka att den är dålig ialf. Vi kan väll se den när jag kommer hem under påsk? :D Pliis!


2009-03-24 @ 14:42:31

Bloggadress: http://tajkon.blogg.se/
Jennifer

Haha, jag håller mig till shopaholic nu! Kaaanske går med på att se filmen någon gång men inte böckerna :P Nu har jag så många böcker på lager som kommer först ;)


2009-03-24 @ 14:42:52

Bloggadress: http://jenniferhartzell.blogg.se/
Molly

Twilight är det bästa jag läst <3


2009-03-24 @ 18:59:20

Bloggadress: http://molkan.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback
Totalt:
Idag:
Online nu: