Trevlig överraskning

Som sagt började dagen tidigt idag. Första föreläsningen handlade om etik och hur en mäklaren ska tänka i olika situationer. Vad som anses vara fel och rätt att göra enligt branschen. Vi körde en liten lek och tävlade mot andra. Men vid 12 var vi klara iaf. Vi gick 3 tjejer till ett ställe för att äta lunch, men salladen var lite dyr (fattig student som man är) så vi köpte varsin ciabatta och gick till skolan och åt, var lite för trångt där inne. Väldigt god macka! Kyckling med ngn currydressing. MUMS. Dit blir det att gå fler ggr. Pepperoni hette stället om ni undrar ;)

Efter det kommer vi tillbaka till skolan, Mikaela och Anna-Helené skulle komma lite efter. Men nu till överraskningen.. När vi kommer in i skolbyggnaden går vår lärare, Barney, med hon som var med i lyxfällan! Lilla jag från pyttelilla Västervik är inte van att se sånt ;) Ingen annan såg henne då, men jag berättade. Sen lyckades vi inte se henne förrän det var dags för lektion. Och vem står där inne? Jo, Elisabeth från Lyxfällan. Dom var givetvis fler men det var ju henne man såg fram emot att träffa såklart. Googla ni som inte minns henne. Hon var iaf supertrevlig och jätteduktig. Hon jobbade tydligen på Svensk fastighetsförmedling med att rekrytera folk till företaget genom olika sätt. Att vara ute i högskolorna och prata, dels om ett traineeprogram (kortfattat: betald praktik) för dom som läser till fastighetsmäklare och annat.

Det var flera mäklare där och andra inom Svensk fastighetsförmedling som man kunde ställa frågor till. Man fick sig en liten kick och kände att det här verkligen skulle bli roligt. Längtar till man kommer ut i arbetslivet och får arbeta med det man verkligen vill!

Imorgon är det kvällsföreläsning igen. Jag och Hateme skaffade lite rättsfall idag som man kan köpa och läsa igenom. Kanske inte världens roligaste, men är nog bra till tentan när det kommer. Man kan väl aldrig läsa för mycket liksom ;) På de föreläsningarna har vi inte heller någon tjock bok att läsa heller så är ju bra att ha något mer än sina anteckningar.

Nu ska jag betala hyran och skriva in lite anteckningar i datorn!
PUSS

Kommentarer
M

Låter som du har haft en bra och rolig dag.

Själv håller jag på att plocka fram alla almanackor för 2010, låter inte lika kul va?

Hoppas att du får en lika bra dag imorn.

Puss!


2009-09-29 @ 21:21:35



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback
Totalt:
Idag:
Online nu: