Klart!

Nu är jag klar med designen för denna gång, vad tycks? :) Lite mer sommar, lite mer grönt..

Nu ska jag se på 90210, hoppas på spänning i det här avsnittet.

Sen blir det att hämta min klänning som finns att hämta på Coop. Hade beställt den för länge sedan, sen blev den restad. När jag tillslut fick hem den var den för stor. Så jag skickade tillbaka den och tog en medium istället. Modellen var inte så tajt som jag trodde. Hoppas iaf att den här passar bättre, så kanske jag kan ha den imorrn!

Bloggen..

..är just nu under uppbyggnad. Det kommer därför säkert se lite konstigt ut ett tag. Men jag jobbar på det!

26 april

Först och främst vill jag gratulera Frida, Erika och Carolina Brånäng idag som fyller 21 år! Supermassa grattis till dom, hoppas dom får en toppen födelsedag i det här härliga vädret!

Jag och Frida, 2008

I fredags jobbade jag istället för Lilian, likaså lördagen. Efter jobbet på fredagen åkte jag hem en sväng o gjorde mig iordning lite för att sedan åka hem till Anders och träffa lite folk. När jag kom fram så var det grilldags :) Efter att vi ätit klart blev det grilning av marshmallows, mycket gott! Folk gick hem sen för det var för kallt ute. Tillsist var det jag, Anders och Anderas kvar. Dom satt och drack whiskey och annat, och jag satt mest och skrattade åt dom. Dom hade olika diskussioner om datorer och annat såntdär konstigt som dom kan ha ibland. Men det var väldigt underhållande att lyssna på dom iaf ;) Jag stack väl hemåt framåt halv 12-12. Dom var snälla och tog en omväg till club 9 o följde mig en bra bit, snälla grabbar det där!

Igår jobbade jag som sagt också, hade väldigt ont i huvet och var trött när jga kom hem, så vilade en stund och träffade sedan Myggan. Blev massa mys hemma hos honom, med godis och Robinson. Såg även en läskig skräckfilm.

Nu ska jag åka hem till min trädgård och sola lite och mysa med kaninerna. Hejs!

23 april

Idag har det varit jättefint väder! Har varit ute mesta tiden av dagen. Legat ute på en filt brevid kaninerna som var ute i sin bur. Jättevarmt i solen :) Synd att jag ska jobba fre-lör nu när det ska bli så himla bra väder :/ Får ta igen det någon annan dag istället. Måste ju ändå få in cashen så lika bra o jobba när man får chansen.

Träffat Bea lite idag också, satt o prata ett tag i mitt rum. Sen gick vi till Malin som hade ljusparty. Köpte dock inget, känner inte att jag har råd riktigt. Dessutom har jag kvar 5 såndär ljus från ett annat ljusparty som var för 5 år sen typ. Vågar ju aldrig använda dom då som e så dyra. Sparar på dom hela tiden :) Luktar gudomligt gott! Så tar endast fram dom på någon speciell tillställning. Sen fick Bea springa iväg till bussen och jag gick hemåt.

Har suttit o klickat in lite ansökninar till olika lägenheter i Borås. Får se om jag får tillbaka något. Dom e säkert redan tagna, men skadar ju inte att kolla iaf.

Får se om jag sover hos Myggan ikväll eller om det blir hemma. Men tror jag drar till Myggan, det har ju varit grannfejden på TV så vill nog se det med honom :)

Animal Planet reklam



Den här reklamfilmen är så himla bedårande söt!

Vill ha vårväder!

Vaknade nyss och upptäckte att det var mulet väder idag med. Jag vill ha sol och varmt igen! Tror dock att det skulle komma fint väder till helgen. Kaninerna vill ju vara ute, men nu är det ju svinkallt.

Jobbade igår och inventerade diverse saker på jobbet. Ska jobba på fredag en stund också, roligt :) När det är sånt här väder sitter man ju bara inne iaf så då kan man lika gärna jobba.

I helgen ska jag nog till Lilian och hitta på något. Ska dock inte dricka något, det sparar jag till Valborg istället. Får se vilken dag det blir, tror det blir kul! :)

Ska försöka locka med Myggan till stan idag tänkte jag. Hade ju tänkt gå ner på fredag då jag fått lönen, men igår fick jag mail om att HM hade clubrabatt idag, så då får man 10% på allt man handlar, både i butik och på internet. Därför är det ju smartare att gå o handla det man ska idag istället för på fredag.

Nemen se där, nu kikar solen fram lite ser jag. Kanske kan hoppas på att molntäcket spricker upp framåt dagen kanske? Det hade ju varit härligt!

Ha det bra!

Foton 19 april

Här kommer lite oredigerade bilder som jag tagit under dagen i våran trädgård.



















Billy & Eddie 19 april


Kaninburen är färdig!



Vad tycks? Jag tycker iaf att den blev riktigt bra :)

Kaninerna verkar trivas i den stora uteburen iaf, dom njuter av att vara ute i solen. Nu är det bara lucka och ett hus/övervåning som ska dit, men det är ingen brådska, nu kan dom vara iaf vara ute utan att smita.

Projekt kaninbur och gula byxor

Idag har jag och pappa snickrat på en utebur till kaninerna hela dagen. Den blir 120x200x60cm stor. Blir riktigt bra tror jag, men den e inte riktigt fördig än. Ska sätta nät på 3 sidor till. Men fy så trött jag är nu, och ont i ryggen också. Får fortsätta bygga på söndag eftersom jag jobbar imorrn, sen på kvällen ska vi till Linda och Adam o grilla :) Ska bli riktigt najs faktiskt. Egentligen var det idag, men Adam kunde visst inte, så fick bli imorrn istället. Men bättre för mig så jag slipper tänka på att jag måste gå hem och sova för att jag ska jobba dagen efter.

Igår tog jag, Myggan och Tobbe en liten promenad efter att dom varit på Willys. Dom svängde förbi mig så gick vi en sväng, blev rätt kallt om händerna utan vantar, så blev ingen stor sväng direkt, men ändå skönt.

Imorrn blir det inventering på jobbet. Bättre att hålla på o räkna massa saker så man har ngt att göra, tiden går så mycket fortare då.

Vill väldigt mycket ha dom här byxorna från HM! Men på internetbutiken finns dom itne kvar i min storlek :/ Får gå ner på stan och kolla om det finns några kvar där. Funderar på rosa också, men vill ha gula mest. Tycker det e så himla fint med ljusa färgade jeans (eller va det nu är för material) nu på våren/sommaren. Måste ändå köpa nya byxor, för alla mina jeans bara åker ner hela tiden :( Tycker inte om att använda skärp heller. Dessa byxor kostar bara 198:-, så tänkte att det skulle passa min plånbok bra ;) Hatar att köpa dyra kläder, eftersom jag tröttnar så himla fort på dom, och vet då itne om jag kommer vilja använda dom nästa år igen. Bättre då o köpa billigare, och ha råd med fler plagg.


Totalt:
Idag:
Online nu: