Före och efter


Nytt akvarium

Jag har köpt mig ett nytt akvarium, 112 liters. Ganska lagom stort tycker jag. Passar till den bänken jag redan hade också. Fast skillnaden är nu att fiskarna trivs så himla mycket bättre nu när dom får simma runt i ett större. Dom hade ju växt ur det andra så det var på tiden att dom fick ett nytt.


Scali


Lennart


Stor-hajen


"Lillen"


Slowie

Hemlis

Jag har en liten hemlis.. Jag har köpt något nytt till lägenheten som jag inte visat än. Tänkte avslöja det senare ikväll. Så ni som hinner läsa detta innan får suga på karamellen lite.

Hemma igen

Föreläsningen gick toppen. Skapligt mycket roligare när man hängt med och läst lite i boken innan föreläsningen. Man förstod så mycket mer och det blev så mycket roligare. Lite skillnad mot förra då kan man säga. Den var bara allmänt jobbig och man fattade verkligen noll.

Blev inte så mycket anteckningar på denna heller, vilket är skönt. För det tillkommer alltid så mycket mer när man sitter hemma sedan för att kolla upp allt.

Det här är så himla kul! :)

Tänkte kolla upp lite om praktik och sådär. Kanske ringa någon fastighetsmäklarfirma i stan under dagen och kolla om dom vill handleda mig. Praktiken ska förövrigt vara på 10 veckor. Plus att vi ska vara med på en visning innan 26 oktober i år och kolla hur fastighetsmäklarlagen fungerar i praktiken.


31 augusti

Vaknade vid 10.00, fortfarande svintrött. Somnade väl efter 02.00 någon gång igår. Låg och läste i Fastighetsmäklarlagen. Rätt roliga sakar faktiskt.

Vid 13.00 ska vi ha vår andra föreläsning och det ska handla om uppdragsavtal, ersättning och skadestånd. Där ser man! Sedan blir det väl att dra sig hemåt och göra ingenting. Jag älskar att göra ingenting, inga "måsten" eller sånt, bara vara. Så himla skönt. Hatar alla "måsten" som finns som man bara måste göra. Bättre att man gör det man vill lite när man vill.

Mitt internet krånglade lite igår, men det fungerade nu när jag satte mig på morgonen så det var ju skönt! Så nu jag slipper ringa till BBB igen.

Nu ska jag skriva av mina övningssvar från ett par övningar vi ska ha gjort till idag. Sedan blir det frullis!

Ha det bäst idag, så hörs vi efter 16.00.
PUSS

Lite fix på bloggen

Sådär, nu har jag pillat lite med bloggen. Blev bra tkr jag! Har alltid velat haft sådär, men inte vetat hur man skulle göra riktigt. Men nu är det klart iaf! Var lite pilligt men det gick :) Fick improvisera lite.

Måste snart ta mig ett bad så jag kan gå ner och handla sedan. Hoppas det inte blir för tungt att bära..

Magen mår lite sådär idag. Den gillar inte läsken jag drack igår :/

Snygga skor till hösten

Klicka på skorna för att se vart du köper dom och vad dom kostar :)


Hög Stövel från Skopunkten.com


Hög Stövel från Skopunkten.comPumps från Skopunkten.com


Dagens inköpslista


Billy ♥


Pluggat klart för dagen

Äntligen klar med mina anteckningar från föregående föreläsning. Var lite knepigt att förstå allt, men man förstår tusen gånger bättre nu när man sitter hemma och skriver av det, kollar upp saker på nätet osv. Skönt att vara klar iaf!

Nu ska jag unna mig lite soffhäng med myself. Ska se klart de resterande avsnitten på Kung av Queens. Sen blir det väl en omgång med serien Vänner igen. Ja, lutar nog åt det. Det är ju alltid lika bra liksom!

Ha en mysig kväll :*

Totalt:
Idag:
Online nu: