Melodifestivalen

Måste säga att dagens melodifestival får underkänt av mig! Usch vilka dåliga bidrag det var.. Agnes var mycket sämre än hon brukar, iofs brukar inte jag gilla henne speciellt så det låter som att hon har gröt i halsen. Men hon kan ju faktiskt ha några bra låtar men dagens var ingen hit. Det enda bidrag som var bra var Johan Beckers, han som varit med i Fame Factory, ni som kommer ihåg det ;)

Resten var ju bara skit, liksom när jag inte ens tycker att Thorleifs är sämsta bidraget är det något som är på tok fel. Den var faktiskt lite svänig, synd bara att den var så dansbandsaktig.. Och till råga på allt så gick opera-tjejen vidare! herregud.

Vad tyckte ni?

Reklam för din blogg

Gör reklam för din blogg på tusenhemsidor.blogg.se

Mitt skrivbord



Ville bara visa att jag förmodligen har ett av som sötaste skrivbordsunderläggen på min dator ;)

Hårfärg



Köpte lite hårfärg igår, så hoppas att mamma vill hjälpa mig idag kanske. Färgen är Brown Sugar, lite ljusare än jag brukar ta, men nu såhär till våren och sommaren så tkr jag det passar med lite ljusare :) Det är med slingor i också så blir lite extra snyggt förhoppningsvis.

Jennifer Aniston <3


Foto: ALL OVER PRESS


Foto: ALL OVER PRESS

För er som inte vet så fullkomligt älskar jag Jennifer Aniston, hon e så himla söt och verkar så trevlig och jordnära. Inte som alla andra stora kändisar. Nyligen på Oscarsgalan hade Jennifer kommit med hennes John Mayer. Opera fick då äran att göra deras första intervju tillsammans. Enligt Aftonbladet skulle Jennifer ha sagt att hon är "väldigt lycklig". Jag hoppas att det håller i sig och att hon kan få fortsätta vara lycklig!

Uppdatering

Bloggen kommer ha lite olika färger o så ett tag medans jag håller på o fixa om den. Har inte riktig bestämt mig om färgen men vad tycker ni?

Ännu en jobbdag avklarad

Idag var det sista dagen på första rea-veckan. Så numera lär det inte bli lika mycket jobb för min del, nästa gång är på onsadg nästa vecka. Ska bli skönt att slappna av nu lite efter stressveckan ;D Idag har det abra varit segt på jobbet då jag haft ont i huvet och varit typ förskyld/ellergisk :/ När jag är på jobbet så blir jag jättesnorig och nyser hela tiden, ögonen typ rinner o jag vet inte, jättejobbigt iaf. Känns nästan som pollenallergi men redan? och liksom bara inne i butiken.. konstigt.

Nu sitter Billy o myser i mitt knä, fast han tkr visst att min tröja är got för han ska hålla på o bita i den hela tiden haha. Det får vi försöka vänja bort med tiden, han är ju inte så gammal än.

Nu vill jag till Kvantum och köpa Ben & Jerry, får se om Myggan går med på det, orkar inte åka själv.

Mys hos Myggan

Ligger just nu i Myggans säng och kollar på Bones, mkt bra serie. Jag kunde inte hålla mig till imorrn med att träffa honom, och eftersom jag inte börjar jobba förrens 11 imorrn så passade jag på att dra hit o sova :)

På jobbet var det som dom andra dagarna, stressigt ibland och jättelugnt ibland. Trist med vädret idag, fy för regn. Men tur att jag slapp vara ute iaf. Det är faktiskt rätt mysigt att jobba när det regnar måste jag erkänna. Finns liksom inte något annat vettigt man kan göra i det vädret iaf så. Myggans släkt fortsätter att drösa in på jobbet iaf, trevligt! Idag var det hans farmor som hade vägarna förbi och hälsade på ett tag :)

Nu ska jag fortsätta mysa i sängen och kolla Bones, sen sova.
Natti natti

Världens bästa



Älskar dig och saknar dig!

Längtar till fredag då vi ska ses :)

Shoppat


Här är lite grejer som jag har köpt idag. Böckerna är från Bokia, 89:- och 59:-


Svarta jeans från Åhléns 299:-


Hårspänne från Åhléns 50:-


Örhängen från Åhléns 20:-




Totalt:
Idag:
Online nu: