Bilder




Sol

Idag har det varit soooooligt här i Hemsedal. Fy fan va fint, längtar till våren nu jättemycket. När man kan börja gå med tunn jacka och jeans ute och alla blommor kommer upp och luften luktar mycket godare.

Tog lite bilder på jobbet idag, inte så många men några stycken. Kanske lägger in dom imorgon om vi inte åker skidor. Får passa på lite nu innan man ska åka hem. Längtar tills jag ska hämta min kanin Eddie!

Nu ska vi gå in o se på massa roliga program inne på Myggans och mitt rum, mys!

Hemfärd 10/11 februari

Nu är ju överraskningen ute så kan ju lika gärna skriva det här också. Vi ska åka hem till Sverige sent den 10e februari, jag, Myggan och Jönsson.

Synd att mormor och mamma är så nyfikna och får reda på allt. Tanken var ju att vi skulle komma hem på mammas födelsedag, som är den 11e februari, utan att dom där hemma visste något. Det hade varit kul att se deras miner när man stod där hemma när dom kom hem från jobbet.

Ska iaf bli skönt att komma hem, ser dock inte fram emot resan då den kommer vara sjukt jobbig. Men vi klarade det ju förra gången så det ska nog gå bra då också. Chefen på Bokia hade skickat mail om att jag får jobba lite nu när jag kommer hem under bokrean och sådär. Det känns jätteskönt faktiskst. Längtar tillbaka, man är inte så bortskämd när man kommer härifrån iaf. Bokia är rena himmelriket numera. Inte för att det har varit dåligt någon gång men ibland kan man ju tröttna. Nu har jag fått nya krafter och ser fram emot att få jobba under bokrean.

Idag orkade varken jag eller Myggan åka några skidor, så får väl bli att tvätta två omgångar kläder. Kanske borde dammsuga rummet också.. Får se hur det blir med det.

Puss

Sådäääär ja!

Nu måste det väl ändå se bra ut i alla internet som finns..
Om någon ser att det ser konstigt ut fortfarande så kan ni väl slänga in en kommentar.

Puss o kram!

Bloggdesign

Nu har jag fixat till bloggen så nu ska jag väl vara nöjd ett tag. Ska inte byta på ett bra tag nu tänkte jag, får se hur länge det håller. Men tyckte det här blev riktigt fint så går väl inte att göra så mycket bättre nu på ett tag.

Om en timma blir det kvällsåkning med Jönna och Myggan. Måste hinna få i mig lite mat först dock, vet inte vad jag ska laga riktigt. Får välja mellan lax och fiskpinnar typ. Skulle köpt kycklingfiléer igår när jag handlade men dom var ju givatvis slut. Mycket irriterande, eftersom det var det vi mest ville ha typ, dom räcker så länge. Men får bli nästa gång istället..

Puss

Eddie

Här är dom bilderna som uppfödaren har lagt upp på sin hemsida. Klicka på länkarna nedan för att komma till bilderna.

http://www.123minsida.se/picture.aspx?id=25839208

http://www.123minsida.se/picture.aspx?id=25532346

Magont

Idag har jag inte kunnat jobba, har haft ont i magen hela natten och även under stora delar av dagen.. Jag har inte ätit något som jag inte ätit förut och fått ont av, inget starkt kryddat eller något sånt heller. Blir galen på det här. När man inte vet varför man får ont eller av vad. Man försöker äta tabletter som ska lindra och göra tarmarna bättre, men ändå får man ont. Finns inte så mycket man kan göra förutom att ta några tabletter, lägga sig i sängen med värmedyna och hoppas på att värken försvinner. Så det är ungefär allt jag har gjort idag. Inte får man någon matlust av det här heller så har typ ätit 2 korv med bröd och 3 knäckemackor, jättebra. Får hoppas att det känns bättre imorrn, för äta måste man ju. Jobb imorrn också så vore ju bra om jag kunde jobba och tjäna några slantar.

Nu ska jag börja på min 8:e säsong av Vänner och vila bort värken!
Puss

Hallå

Idag har vi varit och skottat snö på jobbet, från klockan 9 till halv 1. Man har ganska mycket träningsvärk i ryggen och armarna när man kommer hem. Vi ska skotta snö imorgon också, även på söndag två timmar innan den vanliga städningen. Det kommer nog bli jobbigt, men det blir ju pengar iaf!

Jag, Myggan och Jönna åkte i backarna igår, det var askul! Jag åkte lite off-pist vid sidan om backen mellan träden, det var grymt kul. Gick fort som fan och det gick inte bromsa, men jag hade koll på läget och ramlade bara en gång då det var så sjukt djup snö att ena skidan bara åkte längre o längre ner, tills den satt fast, så ramlade jag o fick all snö i ansiktet. Man landar rätt mjukt när man åker off-pist så gör inte så mycket.

Jag har äntligen tingat en kanin från en uppfödare i Blekinge. Han är svart med vit nos och en teddy-blandning. Just nu heter han Jocke men jag ska döpa om han till Eddie. Uppfödaren skulle ta lite fler bilder på honom och skicka till mig så får lägga upp ngn av dom här så smångingom. Han e hur söt som helst!

Vårat Internet här har blivit sämre, ibland funkar det verkligen inte alls och man får sitta och prova sig fram jättelänge. Grymt jobbigt! Längtar hem till min dator och mitt Internet hemma.

En annan rolig grej är att det kostar 40kr för mig varje gång jag ska ta ut pengar eller betala med kort i affären. Det sistnämda visste inte jag något om förrens i förrgår, då jag gick ner till Coop för att köpa lite kakor. Dom kostar 13kr och jag har inga pengar löst nu så fick betala med kort. Så dom där kakorna gick på lite mer än 50kr. Jävla billiga kakor må jag säga. Blev ju överlycklig när jag märkte att dom dragit 40kr mer när jag gick in på internetbanken. Men nu vet jag ju det iaf. Kommer ju inte hända igen nu, så på ett sätt var det väl bra.

Saknar er där hemma!
Puss o kram på er.

Skiing

Idag har jag och Myggan åkt massa skidor. Från 9.45 till 15.20, så rätt länge. Tog paus och åt där i mitten någonstanns, blev en hamburgertallrik för 99 norska kronor. Rätt okej pris ändå, kunde varit betydligt värre. Det gick jättebra att åka idag med, ramlade någon gång när vi körde off-pist och man kom i jättedjup snö. Det har snöat som fasen här så det är asmycket snö även i backarna. Det ligger stora drivor, rätt svårt att köra när dom inte hade pistat vissa backar. Körde någon blå och någon röd backe idag också. Inte bara gröna, wey :D Riktigt roligt var det!

Var astrött när vi kom hem så vi gick ner o handlade våra 6 liter juice och gick och lade oss. Nyss gick vi upp och Myggan skulle dra iväg på kvällsåkningen vilket jag absolut inte orkar. Det fick räcka med ca 5 timmars åkning idag.

Måste säga att jag diggar Norges busstider och så. Skibussen skulle kommit fem i 6 här nere nu, men nu är den 3 minuter över 6 och den har fortfarande inte kommit. Ibland heter dom inte den siffran som dom ska o ibland får man vänta nästan en halvtimme, och ibland kommer inte bussen alls.. För dom som är beroende av bussen är det inte speciellt roligt. Fy skäms Norge.

Btw så kom skibussen nu, kl 18.07.. Riktigt försenad! Man börjar störa sig riktigt mycket på det, det är liksom 5 minuter mellan skisenter (vet att det är konstig stavning men det heter så här, blir liksom fel om jag skriver med c), och här så fattar inte varför den kan vara så sen.

Har skickat mail till chefen på Bokia, hoppas jag får sommarjobb där i år igen! Skulle vara asroligt, längtar tillbaka dit :/

Puss o kram

Något händer




Här i Tuv har det varit lite uppståndelse idag när en rattfyllerist hade kört ner med bilen i ån här precis utanför oss. Det kom ambulans, polis och brandbil, undra när det sist hände här haha. Känns inte som att det händer så mycket sånt här ute på landet. Det var massor med folk ute. Först trodde vi att det var någon som ramlat i, men sen såg vi den fulla mannen, så vi förstod att det måste ha varit något med honom. Sen kom bärgningsbilen och då förstod vi säkert.

Jag har varit duktig att städa idag också, både kök och vardagsrum. Dammsugit och torkat golv, plus skurat bort massa fett och äckligt i köket. Tog en behövlig dusch efteråt och nu ska jag slappa lite vid datorn. Bäst att passa på när Daniel inte sitter vid den ;)

Puss o kram!

Totalt:
Idag:
Online nu: