Gos-Eddie





Ligger som en liten bebis :)

Trött i kroppen

Idag har det inte hänt så mycket, jobbat från 12-18.15. Städat kaninburen, ätit och varit på Willy's o shoppat morötter och sallad till ninisarna och Barney. Har inget så mycket mer o skriva om eftersom det inte hänt ngt.

Imorrn jobbar jag 11-15. På torsdag blir det att lämna pengar till Mackan till festen och gå till veterinären med kaninerna.

Haaaaaaaaa deeeeeeeeee! :)
(Lite Norge-inspirerat "ha det bra")

Helt slut

Idag har jag jobbat igen, skönt att ha ngt o göra! :)

Har varit lite snurrig i huvet idag, hänt mycket saker på jobbet. För det första så var det en kund inne som skulle ha en bok som jag verkligen inte kunde hitta. Letade febrilt ett tag men eftersom jag inte hittade den så sa hon att hon kunde fortsätta leta, det var nämligen jättelång kö. Dom andra kunderna väntade på mig. Sen såg jga att kunden gick o letade själv länge, men hittade den nog inte. För sen hade hon gått men jag gav mig inte, jag skulle hitta den! Så letade senare efter den. Men hittade den inte. Sen i slutet på dagen så letade jag lite till eftersom jag inte hade ngt annat att göra. Tror ni inte jag hittar den då? Jo men visst! Den stod på Fantasy istället för deckare. (Just nu står Fantasy vid barnböckerna också, så inte konstigt att man inte hittade den!) Men glad blev jag iaf, nu kan jag släppa det :)
Sen för det andra så var det en tjej o en kille som ville ha hjälp med att hitta en bok, "Du och jag i trafiken" och jag letade på allt möjligt därifrån vi beställer. Sökte på "Du* trafik*, jag* trafiken* osv. Prövade alla kombinationer men inga resultat. Fick ta till Google. Visst hette boken så, nu var det bara o hitta vart man kunde beställa den. Bokia.se hade den inte, men till sist hitta jag den på adlibris. Tjejen var jättesöt och tackade så jättemycket, men det är ju vårat jobb liksom :) Inget o tacka för!

För det tredje så fick jag räkna om kassan eftersom jag råkade nollställa miniräknaren när jag höll på att räkna ihop hur mycket pengar vi fått in..

Men det har hänt bra saker på jobbet idag me, min favoritkund var inne idag! (ja, jag har en favoritkund) Alla glada kunder är i och för sig mina favoriter, men den här gubben e så himla söt! Säger jämt ngt snällt  när han kommer och är allmänt jättetrevlig o söt :) Jag vet inte vad han heter men han gillar att prata engelska ibland, tänk en gubbe som kanske är 70-80, lr något sånt, som snackar engelska! Hur coolt är inte det, jag tkr det är jättegulligt :) Absolut inte vanligt va jag vet iaf. Sen var det en jättesöt dam som jag ringde till för hennes bok hade kommit, som hon beställt. Så tackade hon typ 5 gånger för att jag ringde till henne o sa det. Supertrevlig o jättesöt :) Sen ringde hon senare på dagen också o sa att dom skulle komma o hämta boken imorgon istället för idag (för oss spelar det ju ingen roll, hon ville bara vara snäll o säga till att dom kom en dag senare). Söt!

Kom o tänka på en annan söt kund som ringde en gång till jobbet. Jag svarade och det är en gubbe i andra luren, han säger "Hej, jag skulle bara ringa och önska er en glad påsk", o jag blev typ helt chockad haha. Så himla söt han va! Vet fortfarande inte vem det var. Det är såna kunder som förgyller min dag, man blir så himla glad när någon är sådär extra snäll :)

Men nu e jag helt slut i kroppen o jätteont i ryggen. Mamma är på kurs i Norrköping, som hon gillar jättemycket förstås. Nae hon gillar inte att åka iväg på kurser, hon får ont i magen o blir nervös stackarn. Får hoppas att det inte var några jobbiga gruppövningar. Ska skriva lite med henne ikväll för hon tog med sin laptop till hotellet, så hon kan sitta o surfa när hon inte har ngt o göra. Hoppas att hennes middag ikväll blir trevlig iaf och att dom äter god mat :)

Sovmorgon

Idag har vi verkligen sovit länge, lr inte så tungt, men länge. Satte klockan på 11, sen 12, sen vakna jag vid 13 och vilade till 14 ungefär. Var jättetrött utan känd anledning. Hade verkligen inte så roligt igår, förrens Myggan gick med på att se på Robinson äntligen då. Men innan det var det inte så roligt, hade inget o göra och var mycket rastlös. Fanns inget o göra, vad gör man egentligen när man har ont? Man orkar ju inget, fast man vill liksom. Kunde inte se på tv heller för Myggan använde högtalarna. På datorn fanns inte heller så mkt o göra. Så typ som vanligt då :P

Men när vi såg Robinson blev allt mycket bättre. Låg o myste rätt länge, gosigt! Älskar dom stunderna, bara ligga o krama om varann. Den här veckan är det mycket jobb så får se hur mycket jag sover här hos Myggan. Men börjar ju 11-12 dom dagarna så kan ju faktiskt sova här någon dag.

Ska hem till kaninerna sen och ge Eddie vitamindropparna och gosa lite med dom.

Ingen fest för min del

Blev ingen fest för min del hos kusinen idag :( Tog tablett för värken i huvet o magen förut men hjälpte inte så värst länge.  Brukar bli värre på kvällen o med min otur så fick jag ju ondare ikväll också.

Hade verkligen sett fram emot att gå dit, köpt nytt smink o allt o verkligen peppat upp mig! Men får hoppas att det blir fest en annan gång snart. Var länge sen man festade tillsammans med henne. Hoppas att dom får en riktigt rolig kväll iaf, så får jag gå hem till Myggan o lägga mig i hans säng så får han ta hand om mig.

Love Marley

Har precis sett klart bion Marley and me, och den var så bra!

Grät inte i slutet dock, jävligt stolt. För er som inte vet så är jag typ storbölaren nr 1.. Satt o tänkte på att det var kameror runt om o sådär, och tänka på att det bara var en film. Så satt jag hela tiden när det sorgliga var (ska inte avslöja ngt). Det funkade rätt bra faktiskt.

Tänkte berätta lite om filmen iaf, som handlar om en beige, busig labrador vid namn Marley. Jenny (Jennifer Aniston) får en hundvalp av sin sambo, John (Owen Wilson), för att hon inte ska vilja skaffa barn på ett tag. Men vad dom inte vet är att dom fått en riktigt busig hund, alltså inte vanligt busig, utan helt crazy! I filmen hittar han på massor med bus, som att tugga sönder väggen i garaget, tuggar sönder möbler, stora soffan m.m. Man får följa när han blir större och större och till slut blir han som en ångvält. När dom försöker ta med han på lydnadskurs, för att försöka få lite pli på honom, så blir dom bortkörda. Dom får alltså inte komma dit mer för att han är för olydig och busig haha. Riktigt kul ;)

Gillar ni hundar och komedier så rekommenderar jag denna varmt! Man blir blixtförälskad i Marley, trots att han är så olydig så har han en sån härlig charm. Man kan inte annat än gilla honom helt enkelt.

För mig får filmen 8,5/10 möjliga, riktigt superbra film! Den här kommer jag att se om och om igen.

Bio

Snart ska jag och pappa traska iväg till bion Marley and me, hoppas mamma kan komma o hämta oss sen. Kaninerna är crazy ibland och lugna ibland. Ska bli skönt att få dom kastrerade så dom lugnar ner sig och inte skvätter så mkt kiss.

Gjorde förresten värsta pinsamma grejen igår. Hade ju varit o köpt en kattbur typ som kaninerna kan vara i när vi ska till veterinären. Så skulle jag pröva o öppna den, och drog lite (inte mycket) och luckan gick sönder.. Mycket pinsamt. Hade haft den i typ 10 minuter kanke och tar sönder den. Den är ju inte helt sönder, men är två piggar som föll av. Går ju att använda men är ju störigt. Men dom kommer ju iaf inte ut från den om dom inte liksom puttar underifrån luckan och pressar jättehårt. Men det kommer dom nog inte göra. Är ju inte så långt till veterinären från mig heller så dom hinner nog inte iaf. Men lite pinsamt som sagt.

Ska försöka göra mig lite piggare nu inför bion, är fortfarande jättetrött sen igår.
Hörs efter Marley and me!

Ont i huvet

Jag är trött och har ont i huvet, men är väl för att "den" veckan kommer nu också. Åkte hem till Myggan nyss och ska se på lite program som vi båda missade igår, så blir väl lite Roomservice, Efterlyst, Fråga Olle etc.

Sen ska jag sova! Ska bli skönt. Imorrn är det Övningskörning och bio som står på schemat. Annars ska jag bara slappa och ha det najs! Nästa vecka blir det att jobba mycket, men det är bra för då går veckan fort :)

Ringde veterinären idag också så kaninerna ska dit på torsdag nästa vecka och kastreras. Men vet inte om jag kan kastrera Eddie än eftersom han varit snorig och sådär. Men har köpt vitamindroppar nu som jag ska ge han, hoppas han blir bättre. Får se vad veterinären säger :)

Godnatt på er!

Söt kisse!



Den här kissen skickade Myggan till mig nyss, typ det sötaste man sett!
AAAAAAAAAAAAW <3

Lååång jobbdag

Idag har jag jobbat länge, 12-21. Eftersom det var tjejkväll så hade vi ju öppet tills dess. Lite folk kom det iaf, men det var ju inte proppfullt precis. Men jag och Lilian hade iaf roligt som vanligt! Alltid lika kul :)

Så nu är jag jätteseg, kom hem 21.30 typ, brukar oftast inte vara trött den tiden precis, men man blir det av att stå i kassan i 9 timmar. Ont i benen har jag med, eftersom man står på samma ställe oftast och inte kan sätta sig ner (förutom på lunchen).

Kaninerna har blivit crazy. Dom försöker para sig med varann hela tiden, nyss hade Billy en svart hårtuss i munnen från att ha hållt fast Eddie. Men Eddie e tyvärr itne oskyldig han heller dock. Så nu har jag satt upp en kartong mellan dom i buren. Tills jag ska kastrera dom nästa torsdag. E rädd att dom ska bita bollarna av varann, har läst och hört att dom kan kastrera varann, lr till o med döda varann! Så tror att det är bäst såhär nu när dom börjar bli könsmogna o de. Något blod i buren vill vi inte ha! Dom har ju varit så snälla o söta med varann hela tiden, men man vet ju inte, så vill helst vara på den säkra sidan.

Totalt:
Idag:
Online nu: