Grattis mamma!

Ville passa på att gratta mamma på morsdag. Hon ska få sin present senare när jag åker hem från Myggan. Dock vet hon redan vad det är, men det är ngt hon ville ha iaf :) Något som vi alla kan ha nytta av kan man säga.

Och vad jag pysslat med senaste tiden ska jag berätta.. Har iaf inte suttit mkt vid datorn alls. Jag har jobbat och varit på bal, Mackans bal (som förövrigt blev superlyckad, kunde inte varit bättre, förutom att Myggan skulle ha dansat då), har gjort iordning mig inför balen, som tog sin lilla tid. Sen har jag varit hemma hos Mackan och sett hans nya lägenhet. Den var riktigt fin tkr jag! Vi spelade lite Guitar Hero, som jag inte är så värst bra på haha. Men fick sitta och kolla när dom duktiga grabbarna, Myggan och Mackan, spelade på expert istället. Var lite bättre! Vi såg även på Robinson, och jag hade ju gärna sett att Jarmo eller Anna hade vunnit faktiskt. Blev lite chockad när Ellenor vann. Men men, så är det! Var och tittade på gymnasiefolket som skulle gå till deras bal igår också. Känner inte så många som är födda -90 men såg iaf några. Dom fick ju iaf perfekt väder, helt underbart fint faktiskt. Dock en aningen varmt kanske, men det ska vi inte klaga på.

Får väl slänga upp ngn bild om jag hittar ngn bra från balen. Tror inte det blev så många, och dom blev nog inte så bra heller haha.

Ha det bäst!

Möbler till badrummet

Dessa snygga badrumsmöbler från IKEA skulle jag gärna vilja ha!


IKEA - 369:-

IKEA - 349:-


Får se om jag skulle ha råd med dessa, och få plats med dom i den lägenheten jag ska ha i Borås. Har förövrigt bestämt mig för Hannas lägenhet. (Den jag inte kollat på än). Har dock sett bilder, plus att Lilian har varit där idag och filmat lite, nu när hon ändå var i Borås. Ska få se filmen på onsdag när hon kommit hem igen :) Längtar! Sen blir det att åka dit och skriva på kontrakt osv. Känns skönt!

Lite nytt!

Tänkte jag skulle sammanfatta lite vad som hänt och sådära. Har inte orkat skriva, inte haft så mkt att skriva om heller för den delen. Men iaf, detta har hänt sen sist:

  • Johanna har fyllt 15 år.
  • Johanna har haft kalas.
  • Jag har jobbat ngn timma.
  • Jag har varit sjuk.
  • Jag har hängt hemma hos Myggan.
  • Jocke fyller 20 år idag. Massa grattis till honom!
  • Har hittat ännu en lägenhet, och denna känns väldigt lovande.
  • Tjejen med lägenheten verkar jättesnäll och jag gillar henne!
Så, det var nog det viktigaste.. Just det, lägenheten ja. Jo det var en tjej som skrev till mig att hon hade en lägenhet på 50 kvm som hon skulle flytta ifrån. Har även sett lite bilder på den. Den verkar jättebra, med badkar och walk in closet ;) Även om tapeterna kanske inte är dom vackraste så ska jag nog kunna fixa det fint iaf! Så det mesta tyder ju på att jag kommer välja denna lägenhet. Men ska ändå åka och kolla på dom andra två imorrn och se vad dom har att erbjuda.

Ska även shoppa lite i Borås imorrn, hoppas vi hittar lite grejer. Carina sa igår att dom hade 30% på Cubus medan vi är där, det kunde ju inte komma mer lägligt! Perfekt.

Nu ska jag kolla lite IKEA och drömma mig bort lite.
Ha det bäst alla underbara!

18 maj

Här kommer lite bilder som jag tagit under dagen. Det har ju varit så fint väder idag så jag var tvungen att vara ute en sväng. Kaninerna med så klart!


Jag och Billy hälsade på mamma uppe på Johannas balkong där hon låg och solade. Billy tyckte det var mysigt att lägga sig under hennes solstol..



Den andra knasbollen, Eddie, skulle givetvis in i sin lilla stengrotta vid dammen. Han kryper jämt in där o sitter haha, söt!










Var bara tvungen att ta en bild när Barney klättrade och hängde upp och ner i sin bur förut, haha.




Eftersom han var så busig fick han springa av sig lite i min soffa bland alla kuddar :)

Nya bilder














Lillsyster Johanna


Lillasyster Johanna


Lillasyster Johanna

John Me - Love is my drug


Texten är så himla underbar, var tvungen att lägga in den också. Jag är helt fast vid den här låten och den här texten!


Love is my drug, is my medicine.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you are feeling tired I'll lie there with you
When you get up early in the morning I'll get up with you
If you have a craving I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you're feeling fired up
I'll fire with you If you had to lie a little I'll let it be true
When you get low, I'll get lower than you
When you've had enough I've had it much more than you knew

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me



Text från http://www.letssingit.com/


Who needs drugs when you have love, right?

Lite nytt på lägenhetsfronten

Nu rullar det in förslag på lägenheter här hos mig. Dels är det en lägenhet på 30 kvm som håller på att produceras nu, alltså helt ny. I en källare, ett rum fast med liten kokvrå och toa med dusch. Kruxet med denna lägenhet är att det inte finns något telejack, så man måste ha mobilt bredband..elen ingick i hyran som var på 2 800 kr.

Sen nu skrev en tjej att hon hade en ledig lägenhet f.r.o.m 1 juli. Den är också på 30 kvm men med 2 rum, och där både el och bredband ingick i hyran som var på 3 800 kr.

Skrev till henne att jag skulle kolla på den första lägenheten snart förhoppningsvis och kanske kunde kolla på hennes samtidigt när jag är i Borås. Men den sista känns ju bättre faktiskt. Mobilt bredband ska ju inte vara så bra så det lockar ju inte. Sen har jag ju bott i en källare ett tag nu så kanske vill få lite ljus.. Men sen är ju den helt ny också, och billigare då. Hmm. Vill åka och kolla nu för o jämföra, vill ju tacka ja till någon!

Får se va hon svarar nu, annars åker jag och kollar på den sista snart innan den andra är klar. Vet ju liksom inte hur lång tid det kommer ta? Aja får se. Håller er uppdaterade iaf!

PS. Tjejen skickade tillbaka nu och tyckte det lät jättebra. Så jag skrev till henne att jag skulle höra av mig när den andra skickat mail om när jag kunde kolla på den. Men om det tog för lång tid så kollar jag på den sista nu först och ser om den e bra, då tar jag den.

Är typ aaaaaasglad nu, äntligen släpper allt! Och nästa vecka kommer älsklings Nathalie och Sandra hem <3 Fan har inte sett Natta på typ över ett halvår, kommer typ tjuta! Har saknat henne så mkt! Fasen så kul det ska bli, längtar :)

Just det, höll på att glömma.. Lönen från Norge, den sista för februari, som vi inte fått än kommer in imorrn!  2 999,42 kr, och jag som trodde att det inte ens skulle komma upp i 1 000.. Fasen så bra allt är nu :) Ska kolla runt efter lite bra-ha-flytta-hemifrån-saker nu på internet.

Lite bilder från Skaftet

Idag har vi varit hos mormor och morfar för att fira min morbror som fyller år imorgon. Var ute en sväng med Rambo och tog lite fina bilder, här kommer några! Kommer säkert fler så småningom :)







Påväg hem igen




Mormors hus




Inte mycket nytt här inte

Nae har inte hänt något speciellt sedan förra uppdateringen faktiskt. Har jobbat och varit hemma och varit hos Myggan. Imorrn blir det att åka till Mormor för att gratta min morbor Jögge. Ska bli kul, man är inte där så ofta nuförtiden. Hoppas på att det är fint väder också.

Var hemma nyss en sväng och hälsade lite på kaninerna. Jag o Myggan skulle ändå på stan och hämta våra cyklar som vi lämnade där förut idag. Så vi tog svängen förbi. Skulle hämtat min balklänning och tagit hit den så Carina kunde hitta någon tråd som passade. Men givetvis glömde jag den.

Längtar tills jag har flyttat till Borås förresten, men det ni väl redan. Ska bli så skönt att få egen lägenhet och klara sig själv. Få bestämma över sig själv på riktigt någon gång. Ska bli skönt!

Nehe, nu ska jag nog se förra avsnittet av grannfejden. Sov gott med er :)

Jag har hållit i en bebis!

Jag och mamma var över en sväng till Petter och Pia (våra grannar) för att titta till lilla nyfödda Cajsa-Lisa. Vi lämnade lite paket som hon förmodligen växer i snart. När vi är där så får mamma hålla i henne, sen frågar dom om JAG vill det!? HJÄLP, tänkte jag.. Har aldrig gjort det förut, har alltid varit jätterädd för det. Aldrig liksom varit sådär nära en bebis. Tänkte att hon skulle gå sönder typ. Men det gjorde hon inte! Hon låg så snällt i min famn hela tiden och sov. Så himla söt hon var. Och liten, gud så liten hon var lilla sötan. Får ta kort på henne ngn dag så ni får se hur söt hon är!

Totalt:
Idag:
Online nu: