Hachiko: A Dog's Story

 

Åh har just sett den underbara filmen Hatchiko: A Dog's Story. Är definitivt en av mina nya favoritfilmer. Tårarna sprutade om jag säger så. Den är baserad på en sann historia också. Den är så himla fin. Har ni inte sett den så gör det! Man blir riktigt berörd. Helt underbar film.


Favorite place in the whole world?


Kläder från Ellos

Allt kommer från Ellos.


Pizza-väder

Glömmer aldrig när jag och Myggan åkte ner till Campino för att köpa pizza i ösregn haha. Kom bara att tänka på det nu. Halvmjuka blöta pizzakartoner på cykeln i ilfart hem till Johannesbergsvägen. Så klockrent! :) Bra minne! <3

Iaf som ni kanske förstår så regnar det här nu. Inte så mycket dock som tur är. Men luktade sådär gott vårregn ute på hemvägen. Härligt!

På hemvägen blev jag sugen på pizza. Fick ju inga sådana magattacker sist jag åt pizza från pizzerian här i grannhuset. Så var jag ju som sagt väldigt sugen på pizza nu när det regnade.  Så kom jag ju på att dom kanske inte tar kort. (har inga kontanter) Vilket dom givetvis inte gjorde. Crap! Aja, nu är jag hemma iaf och har lagat till makaroner o köttfärssås. Ingen pizza men får duga för idag.

Sitter i skolan

Har Excelövning i en datorsal här i skolan just nu. Ska sluta kl 16 men hoppas på att få sluta lite tidigare.

Jag har invigt min nya jeansjacka idag, den är superfin och skön. Grått väder här men min skinnjacka är alldeles för varm för att ha på våren. Så jeansjackan blev perfekt idag!

Lovar att jag ska visa mina kläder när jag kommer hem sen. Kanske har kommit något roligt i brevlådan idag också? Hmm. Hoppas det iaf!

Kaninsele till Tösen





Detta är beställt från Rabb-it. Kommer bli jättebra till Tösen i sommar, eftersom jag inte litar riktigt på att släppa henne löst på gården. Även om det är staket runt om så finns det alltid små kryphål, och hon skulle lätt kunna rymma. Köpte därför en ny sele till henne. Rosa och fin! Köpte ett koppel på 4 meter, så hon kommer ju kunna springa runt mycket iaf med det. Hoppas det blir bra!

Råkade ju beställa lite tröstgrejer från Halens också.. usch vad jag shoppar när jag är deppig :( Något måste mna ju pigga upp sig med. Men visar kläderna när jag fått hem dom och sådär. Får bli att leva på nudlar och sånt jag har i frysen denna månad!

Väntar också på 2 auktioner på Tradera också.. Ett par inlines och en stor rymlig väska. Får se hur det går med dom också. Sedan är det köpstopp! Dock måste jag ju hitta present till min lillasyster som fyller år snart..

Ninisarna igår

 

 


En kväll på Viskan

 

 

 

Mysig kväll på Viskan med Hanna blev det. Skönt att sitta ute, solen sken länge och det var inte kallt i början. Satt med filtar om oss men till sist gick vi in och satte oss en stund. Sedan bar det iväg hem till mig och det blev lite mys med kaninerna. Hanna fick även kolla på kläderna jag rensat undan och hon hittade faktiskt 3 plagg som hon ville ha. Kul att dom kommer till användning :)

 

Idag ska jag nog skriva lite på Samhällsekonomin, dvs. skriva av anteckningar osv. i den kursen. Sedan ska jag göra rent akvariet.


See you later


Bilden är tagen i augusti förra året vid Viskan här i Borås.

Ska snart sticka iväg och möta upp Hanna. Vi ska ner till stan och sätta oss o fika vid Viskan :) Mysigt! Tar emd kameran så får vi se om det blir några bilder. Brukar ha en tendens att glömma det haha.

Hoppas ni får en bra kväll i det fina vädret!

Dagens smink




Totalt:
Idag:
Online nu: