Västervik imorrn

Nu är jag trött och ska gå och borsta tänderna och sedan slänga mig i sängen för att se på Vänner.

Idag har jag tvättat massa tvätt, fikat på stan med Lina och Hateme, vikt och lagt in tvätten, bytt lakan i sängen, lagat mat, diskat, packat..

Ah det var nog det mest väsentliga. Nu är jag trött iaf, var nog det jag ville komma fram till.

Imorrn är det ny kursstart igen. Denna gången för Lönsamhetsanalys för fastighetsmäklare. Dom säger att första lektionen ska va svår. Men det hoppas vi inte på. Får skena iväg lite tidigare iaf för att hinna hem och ta taxi till tågstationen. Blir lite stressigt imorrn också men jag kommer få sova gott i Myggans säng iaf :)

Natti natti på er!

Finaste videon ever?



Åh den här videon är så underbar. Stortjuter VARJE gång jag ser den, skojar inte alltså.

Var bara tvungen att lägga upp den om ngn missat att se den.

Humanity

Har äntligen beställt ett humanity-armband nu från Creative Lounge. Så otroligt fint armband som verkligen betyder något. Detta kommer bäras ofta! Finns i många olika färger, men jag tyckte att detta neutrala passar till allt. Kostar 398 kr hos Creative Lounge.

 

20% av inköpspriset går till Röda korset och 5% till Al Gore's Environmental Organisation

På läderarmbandet står det:
Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference.


Lite bra, lite dåligt

Det som är bra är att samhällsekonomi-kursen verkar jättekul! Läraren är dessutom jättesöt och rolig. Liten chiliensk gubbe med humor som kan laga mat. Gulligt!

Det som är dåligt är vädret.. regn. Imorse tittade jag ut och såg att det regnade lite grann. Så tänkte att jag inte behövde paraply. När jag kommer ner och ska hämta cykeln så ösregnar det typ.. Ingen bra dag att inte ta paraply på! Så kom till skolan mer eller mindre som en dränkt katt. Kändes iaf så.

Nu på hemvägen hade det slutat regna som tur var. Nu har jag bara ont i huvet och ska bara slappa och skriva in lite från dagens lektion på datorn.

Ny kurs - Samhällsekonomi

Idag börjar en ny kurs som heter samhällsekonomi för fastighetsmäklare. Har igen aning om vad den kommer innehålla, men hoppas att den blir rolig. Börjar kl 13 och slutar 15.45. Är bara introduktion så får se hur jobbig den blir. Måste försöka få tvättid idag lr imorrn också, får se om jag lyckas. Annars får jag tvätta hemma hos mamma o pappa när jag kommer till Västervik på onsdag.

Får missa lite av lektionen på onsdag för det fanns inte ngn plats på tåget för "djur tillåtet" vid den senare avgången. Så jag åker härifrån kl 13.07 och är framme vid Kalmar 16.25. Ska bli skönt att få komma hem och slappna av lite. Träffa folket där hemma och sådär, mys!

Hörs efter skolan sen!

Ändring i hemmet


Ny matta från IKEA för 195 kr. Mycket billigt för en så stor och fin matta!


Skoskåp från IKEA för 349 kr. Fick plats med hela 6 par skor i en sån "låda". Och det är 3 st. Dock tog stövlarna och vinterskorna upp lite mer plats. Men den rymmer ändå jättemycket! Snyggt blev det också :)

(Ni ser även att jag passat på att inhandla stora säckar med hö och halm nu när pappa hade bilen med sig. Inget man släpar med på cykeln kan jag säga)


Förra vardagsrumsmattan fick flytta ut i hallen så den fick sig ett lyft också. Tycker det blev superbra. Känns som ett helt nytt rum :)


Ny sminkförvaring från Claes Ohlssons. Superpraktiskt och så bra att man ser vad som är i lådorna.


Diskställ från IKEA 229 kr. Detta har jag velat ha sen jag flyttade hit, men alla gånger vi har varit på IKEA så har det varit slut! Men äntligen fanns det denna gång. Tusen ggr bättre än det förra jag hade.


Köpte mig ett strykjärn (hade inget innan) och ett gulligt litet strykbräda som man ställer på bordet. 99 kr för strykjärnet och 149 kr för strykbrädet från Mediamarkt. (Kollade på strykbräda på Elgiganten och det billigaste kostade 399 kr..)



Praktisk tillbringare. Man lägger in locket med den runda saken i frysen så det blir till is. Sen när man ska ha ngt att dricka sätter man i den där och så blir drickan kall :) Supersmart! Tror den kosta 49 kr lr ngt sånt.

Köpte även med lite annat tjafs från IKEA som diskborstar och galgar m.m.



Ostbricka, välbehövlig. Inga mer ostar i påsar för min del!


Tavla som jag hängde över soffan. Var så tomt där innan. Kostade 99 kr på IKEA.


Sen fick ju pappa rycket på min andra dammsugare, så han tyckte jag skulle få en ny. Den andra rosa sladdlösa jag har funkar inte så bra. Den lilla som man tar loss är underbar och smidig. Men när man ska köra större ytor med den stora så är det jättedåligt sug i den och funkar inge bra. Den här dammsugaren prutade vi ner till ett bra pris på Elgiganten. Tack mamma o pappa för den fina dammsugaren. Ni är bäst <3


Mina Nelly-skor

Hanna, nu har mina Nelly-skor äntligen kommit! OCH jag kan gå i dom. Helt otroligt. Dom är höga, men inte svåra att gå i. Så dom kan jag lätt använda. Plus att dom är hur fina som helst. Mycket glad :) Sen var dom ju gratis också. Det är ju heller inte fel.


Ny somrig design

Nu har min blogg äntligen fått sig ett vår/sommar lyft och ser mkt gladare ut :)

Jävla huvudvärk

Fan va jag hatar att ha ont. Idag är det huvudet. Orkar inte äta, orkar inte göra någonting. Tvingade i mig lite snabb ihoplagad mat förut. Tänkte ta en macka nu. Skulle behövt handlat idag men orkar verkligen inte. Pappa kommer ju imorrn så kan ju ta bilen och storhandla då tänkte jag.

Usch vill bara ligga i sängen hela dagen nu känner jag.

Bikini tävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Totalt:
Idag:
Online nu: