Första dagen ute

Tösens första dag ute någonsin blev mycket lyckad :) Hon sprang runt och tyckte det var jätte härligt. Dock svårt att fånga henne sen haha. Så hon måste ha sele och långt koppel så man kan få fast henne sen.Sen var Frida med också med sin lille Falcon. Han var inte så stor o katig. Han sov mest :)

Bilder från djurparken igen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hemma hos Myggan

Har lite problem med internet här men ska försöka fixa.
Lever i alla fall :)

Snart!

Snart kommer pappa och Myggan. Men tydligen var det någon varningslampa som tänts på bilen så pappa ska åka med den till verkstaden direkt. Men lämnar av Myggan här först :)

Sommarlov imorgon

Nu har jag officiellt lagt ner plugget inför tentan imorrn. Satt med några gamla tentor nu och kunde typ 1 fråga utan att "fuska" och titta på svar eller hur man gjorde. Ska tillägga att det inte ens hjälpte att "fuska" på de allra flesta frågorna. Så struntar faktiskt i hur det går imorrn. Eller rättare sagt: jag struntar i att det kommer gå åt skogen imorrn.

Nu gäller det bara att få bort ångesten att man kommer misslyckas på ytterligare en tenta. Är inte så kul nej. Men har ju faktiskt funnits anledningar till att jag inte orkat plugga sista tiden. Så det är mestadels därför och att det varit svåra kurser. Men som sagt så hoppas jag att jag är gladare och har mer ork och lust inför hösten och omtentorna +  nya kurser. Ska försöka samla kraft under sommaren så mycket det bara går.

Usch vill bara lägga mig ner o gråta för jag vill verkligen bli av med den här kursen. Men går verkligen inte just nu. Vet nte riktigt vad jag ska hitta på nu. Kanske packa o lite sånt för att få bort ångesten? Kanske funkar. Har ju lite kvar att fixa innan resan hem om man säger så.

Det viktigaste är iaf att jag äntligen får krama o pussa på min älskade Daniel imorgon ♥
Nothing else matters.

Tagen på bar gärning..


Min fina tös

 

 

Om 2 dagar ska hon få hoppa ute på gräsmattan i Västervik för första gången i sitt liv. Längtar, hon kommer nog att älska det! Eddie vet jag redan älskar det, så han kommer tycka det är jätte skönt att få skutta runt :)


Recept: Hallon & mango paj med kokos

 

Ingredienser:

250g fryst mango i bitar

250g frysta hallon

½ dl kokos

100g smör/margarin

1½ dl vetemjöl

2½ dl havregryn

1 dl strösocker

½ tsk bakpulver

(+ extra strösocker till hallonen)

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 200˚. Lägg mangon och hallonen i en form. Strö på önskad mängd strösocker (om du inte redan har sockrade hallon) och ½ dl kokos. Smält margarinet. Blanda vetemjöl, havregryn, socker och bakpulver i en bunke och rör sedan ned margarinet. Fördela smuldegen över mangon och hallonen i formen. Grädda i ugnen i ca 25 min. Servera med glass.

 

Tips!

Om man gillar kokos kan man ha i en ½ dl även i smuldegen.

Om du inte gillar hallon eller mango går det bra att byta ut mot andra bär/frukter som du tycker om.


Hallon & mango paj med kokosSitter o avnjuter min goda hallon & mango paj med kokos nu. Dock bara som den är utan glass eller något till. Hade inget hemma så fick bli utan. Den var god iaf, men hade ju säkert varit godare med vaniljglass till. Får lagas fler ggr sen i sommar! MUMS

Vid regnbågens slut

Nu är jag en upplevelse rikare i livet nu när jag sett vart regnbågens slut är. Nämligen här utanför mitt fönster. Jag har iaf inte sett regnbågens slut någon gång förut faktiskt. Säkert massor som gjort det haha. Men inte jag iaf! Men nu har jag gjort det :)

Totalt:
Idag:
Online nu: