Nya papegojfiskar ♥

Köpte oss 2 nya fiskar idag. Har kollat på såna länge. Dom är så jävla fräcka! :D

Priset ska vi inte tala om, men ni som känner till rasen vet att dom inte är så billiga ;)

Leif GW Persson


Har ju glömt att visa Myggans inköp av en liten GW. Jag har ju tidigare skrivit om att vi gillar honom så mycket. Vi kunde ju bara inte låta bli! Fanns i 2 sorter, den ovan och en där han är utklädd till en detektiv. Denna var mest lik honom själv, och den där gröna västen är ju legendarisk ;)

Finns att köpa på Bokia :P

Till Linda


Ville bara skicka en hälsning om att fiskbäbisarna jag fick lever och växer för varje dag :)

Jag mår bäst!

Känns som tentan gick bra igår faktiskt. Härligt att ha den gjord. Annars gjorde vi inte så mycket igår faktiskt. Handlade lite på maxi och tog det lugnt mest. Var ute en sväng på inlinesen här för första gången i Borås! Det var ju en upplevelse ;D Många backar överallt, så stackars Myggan fick ha lite tålamod med mig, då jag inte riskerar livet i en nerförsbacke på inlines.. Aja, gick bra iaf, fick gå ner för några backar på gräset bredvid och sådär ;) Men ner kom jag iaf! Med livet i behåll.

Annars är allt hur bra som helst. Kändes bra att komma igång med skolan och göra tentan igår. Kommer bli roligt sen när den börjar på riktigt också. Hoppas bara inte skatterätten är sån pain som alla sagt.

Sambolivet leker och jag är lyckligare än någonsin :D Idag kanske vi ska åka bort till Knalleland eller Borås djurpark, får se vad det blir och om det blir. Vädret är molnigt, men regnar inte iaf. Skönt att vara tillbaka i Borås så man kan hitta på saker även om det är lite dystert väder.

Ska väl försöka städa undan här lite idag så jag kan visa alla nyfikna hur det numera ser ut i lägenheten. Tycker det är väldigt fint faktiskt! Var ju sån tur att vi hade samma datorbord så det blev snyggt när dom står bredvid varann ;)

Snart ska jag ta mig ett skönt bad också! Ibland är livet bra härligt.

Tentaångest - check!

Ja klantig som man är så har man kollat fel i schemat. Pluggade som en galning på redovisningen, och så är det inte den tentan som jag har på måndag utan Lönsamhetsanalys! Åh. Blev lite väl jobbigt nu tycker jag haha. Lönsamhetsanalysen är den jag tränat minst på och som är den svåraste av dom dessutom. Väldigt kul. Så nu blir det plugg hela resten av tiden här i Västervik. Så sorry till alla som jag inte hinner träffa mer innan jag åker :(
Jag och Myggan drar nog tidigt på lördag morgon till Borås. Får snart börja packa ihop hans saker. Det ska bli så kul det här! Slippa bo själv längre och längta efter honom 24/7. Tror detta kommer bli en bra slut på det dåliga året som jag haft :) Nu är det bara att blicka framåt med nya tag. Lycklig ska jag vara också!

Ledig dag

Idag har jag tagit ledigt och inte pluggat någonting. Ont i huvudet hela dagen. Kan vara det konstiga vädret, fuktigheten och värmen. Var ute och gick en ganska lång runda förut. Jag gillar att gå långa rundor. Tycker det är mysigt! Blev nog ungefär 4 km i alla fall. Rätt okej. Får bli längre rundor i Borås sen. Finns lite fler ställen att gå på och upptäcka där. 

Snart blir det att hoppa i säng och titta något program med den finaste personen som finns <3

Nostalgi på IKEA

Nu fyller IKEA-katalogen 60 år snart. Så därför har dom lagt upp bilder på hur katalogen sett ut under åren. Rätt roligt att se hur den har ändrats. Klicka HÄR.

Näst sista veckan..

Nästa fredag eller lördag är det ju hemfärd till Borås igen. Så nu är ju snart näst sista veckan hemma i Västervik slut. Känns helt sjukt! Sommaren har gått väldigt snabbt. Känns knappt som man hunnit med att andas typ. Men blev ju mycket jobb, och jobb = pengar, så det är ju bra iaf. Den 23:e och 26:e är det omtentor för min del, men efter det ska jag ha ledigt och bara chilla till den riktiga skolstarten. Då kommer min "semester".

Nu sitter jag här en fredagskväll och pluggar när folk är ute och roar sig. Behöver jag säga att jag känner mig rätt duktig? Ger mig själv en stjärna i kanten faktiskt. Men ger mig verkligen inte. Jag SKA klara omtentorna. Så är det bara. Och ska man klara dom måste man plugga och stå i. Ingenting kommer gratis inte!

Så nu ska jag fortsätta att plugga lite till. Hoppas ni har en underbar fredagskväll :)

Västervik

Igår kom Hanna och hälsade på mig! Så vi tog lite kort runt om i stan och fikade lite. Vi gick till Lysingsbadet senare också så blev en lång sväng till. Bra för motionen! Här är bilderna jag tog:
Dagens sminkLite dålig kvalitet så här oredigerad men fick gå iaf.

Totalt:
Idag:
Online nu: