Skola och huvudvärk

Ja det är anledningen till den sega uppdateringen. Inget roligt att skriva om och inga roliga bilder heller. Får bättra mig ;D

Satt o myste med Eddie förut och nu ligger dom båda helt utslagna i buren haha. Tösen i den gula sandlådan och Eddie bredvid. Trötta som få.

Vädret här är typ tråkigt som fan. Igår regnade det, lr var det i förrgår? Hur som är det inte mkt snö kvar, och den som ligger kvar e sådär blöt och äcklig. Asfalten syns igen och nu när det ser ut såhär kan våren lika gärna komma. Ska det vara snö ska det vara ordentligt. Nu är den bara blöt och jobbig :P

Har faktiskt redan fått lite vårkänslor. Känner mig gladare och lite sådär småförälskad som man alltid blir på våren (iaf jag). Är nog främst för att Daniel är världens finaste och troligtvis kommer hit på torsdag! Behöver jag säga att jag längtar så jag har tårar i ögonen? För det gör jag. Han är bäst!

Imorgon blir det nog att börja plugga på kursen professionell försäljning. Ska skriva ett arbete på ca 10 sidor med referenser och hela köret. Så lika bra och börja snart. Vi har ett sånt här arbete istället för tenta i den här kursen vilket är suuuperskönt! Dom som känner mig vet hur nervös jag blir inför tentor.

Nu ska jag nog ta mig lite glass och slänga mig i soffan (som fortfarande är utbäddad sen Johanna var här) Så himla skönt att ligga i den så har inte fixat iordning den än haha. Iaf där ska jag nog ligga resten av tiden innan det blir sängen.

Hörs en annan dag. Hoppas jag har lite bilder lr något roligt att skriva om då!

Äntligen

..blev jag av med juridiken. Fick resultatet från omtentan idag. Godkänt var 30 poäng och jag hade 30,5 haha. Så var på håret kan man säga! Men jag klarade den iaf även fast den var sjuuukt svår. Var riktigt orolig att det skulle bli en omtenta 2. Så jag är nöjd med ett G. Nu slipper jag den kursen. WÄTT skönt alltså.


Skendräktig tös igen

 

 

 

Nu har busungen blivit skendräktig igen, ca 1 månad sen hon blev det sist. Så blev inte så mkt sömn i natt. Hon har bestämt att sitt "bo" är tältet som står utanför buren. Så hon ville ut till det hela tiden. Tillsist fick jag lyfta in tältet i buren och Eddie fick sova i badrummet. Eftersom hon ska dra bort päls från honom och boa med hela tiden. Stackarn..

 

Frågan är om hon kommer vara skendräktig nu varje månad? Isf får jag nog kastrera henne så småningom. Blir lite jobbigt för Eddie. Kanske bara är den jobbigaste fasen hon är i nu. Återstår att se. Söt är hon iaf tokisen :)


Borås Djurpark på vintern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Snö, snö och mer snö

Snöar massa nu :) Synd bara att den e lite slaskig..men jag gillar't ändå!

Har precis ätit lite rester från gårdagens mat, så är helt proppmätt och trött. Ska åka och möta Johanna som kommer till kl 18. Sen blire nog att slappa resten av dagen!


Beställt från IKEA


Denna ska jag ha i hallen så hårtorken och annat slipper ligga på golvet.
499:-

Denna ska jag ha för att skydda golvet i kaninhagen.
(egentligen golvskydd för stolar med hjul)
299:-


Beräknad leverans är på måndag den 22. Tänkte först om man skulle åka till Göteborg och köpa, men blir så tungt och otympligt att bära på, samt buss o hålla på. Frakten blev ju ändå bara 95 kr, och det är väl billigare än vad resan till Göteborg kostat iaf så :P

Welsh Corgi Pembroke

Jag SKA ha en sån här hund, helst inom snar framtid. Så fort jag har ekonomi, tid och boende så jag kan ta hand om den. Dom är så sjukt söta så det finns inte! I'm inlove.

Länk till video om rasen --> HÄR


Andra söta klipp på Welsh Corgisar :)

Usch vad valpsjuk man blir :(

 


♥ You

Bilden är tagen 18 april 2008

 

Ser ut som att jag är längre än Myggan men det är jag ju inte direkt, haha. Sitter nog lite högre upp bara. Gud vad tiden går snabbt när man har roligt! Vi ser ju jättesmå och söta ut :)

 


Önskar att jag hade kunnat vara med älskling idag.

Önskar att jag inte hade så mkt plugg nu så jag kunnat åka till älskling idag.

Önskar att Borås låg närmare Västervik.

 

 

Blev istället huvudvärk hela första delen av dagen. Så den spenderades i sängen halvsovandes till film och TV-avsnitt. Kollat på alla "Såld på hus" som varit denna säsong. Sjukt bra program som passar mig som handen i handsken :D

 

Andra delen av dagen har det varit plugg, plugg och plugg. Juridik såklart. Har suttit och skrivit om allt från acceptfrist till psykiatrisk vård till tredje- och goda män. Vill bara bli av med den här kursen, måste klara tentan på onsdag.


Alla hjärtans dag

Idag är det 1 år sedan vi åkte till Mönsterås för att hämta hem lilla Eddie!

 

 

Bild från uppfödaren:

 

Och såhär ser han ut idag:

(suddig bild, men den är ju bara för söt haha)


13 februari

 

Idag blir det väl att försöka mysa lite här framför Melodifestivalens andra deltävling. Måste försöka plugga lite juridik också (jippi). Är inte riktigt min grej det där med juridik, men bara att ta tag i det! Efter den avklarade tentan är man ju ännu ett steg närmare till att bli mäklare :)

 

Vad ska ni göra ikväll? Hemmakväll? Melodifestivalen? Utekväll?


Totalt:
Idag:
Online nu: