Julstämning

Liten tjuvtitt på min juldekoration detta år :)

 

Sen ska det upp julgardiner och stjärnor m.m. längtar! Älskar julen.


Fråga


JAAAAAAAAAAAAAAAAA

Myggan har hittat mina brillor! Är så lättad så det finns inte. SUPERGLAD! :D

Du är bäst honey <3

Eddie bus


Smiley

Nu har jag smileys på bloggen :D hihi!

Min söta t-shirt

T-shirten kommer från Cubus och kostade 99:-


Ösregn, skola och Knalleland

Idag har regnet bara öst ner hela dagen. Slutade dock innan jag skulle cykla hem så det var skönt ;)

Skola hela dagen idag. 10-21, tar lite på krafterna. Men gick rätt snabbt ändå tycker jag :) På lunchen blev det en asgod kyckling-baguette, den är grymt god! Stället ligger precis mittemot skolan med så det är nära, billigt med. 25kr, och den e rätt stor :) Är som en hel lunch.

På andra långa rasten som vi hade åkte jag och Mikaela till Knalleland för att komma bort från skolan lite ;D Var inte helt fel. Mikaela hittade ingen jacka som hon letade efter dock. Däremot hittade jag lite saker. Bl.a. en jättesöt t-shirt från Cubus. Lägger upp bild imorrn!

Köpte även en svart mellanstor julgran som ska stå på golvet. Ska klä den med små silverkulor som finns på Maxi :) Kommer bli fint!

Slappdag

Idag har jag typ inte gjort någonting. Har försökt vila bort min otroligt sköna huvudvärk som jag har. Trots att jag inte drack ngt igår. Om man ändå skulle ha huvudvärk idag kunde jga ju lika gärna gjort det känns det som.

Spolade huvet med kallt vatten nyss i badkaret. Men hjälpte väl när jag väl stod under vattnet, inte så mycket längre. Tagit en tablett till i hopp om att den ska hjälpa, trots att den andra inte gjorde det.

Imorrn äre skola kl 9. Byggteknik igen, rätt rolig kurs. Hoppas att dom fixar om schemat så vi går lite längre på tisdagarna och börjar lite enare på onsdagarna. Onsdagarna är så jävla jobbiga, så hoppas alla i klassen går med på ändringen.

Ps. Jag vill ha snö!

Fråga


Varmt ute..

Jag begav mig till Netonnet för att köpa en ny sladd till mobilen. Den andra råkade jag ha sönder. Fråga inte hur eller varför men ah, otur säger jag bara.

Visste inte innan om dom hade någon sladd till min mobil när jag åkte dit. Kollade på nätet men där fanns bara sån laddare till bilen. Har ju ingen bil så det hade ju blivit lite jobbigt ;) Men åkte dit iaf och frågade dom. Som tur var fanns det en! Så himla lättad. Batterierna i mobilen var nämligen helt slut. Kände mig helt handikappad. Men nu funkar den igen iaf, skönt det :)

På tal om varmt ute då. Igår var det ju svinkallt ute så idag pälsade jag på mig så mkt tjocka kläder jag kunde ungefär. Min nya kappa också och halsduk och mössa, tjock stickad tröja under me. Höll på o dö ute typ. Vrålvarmt ute. Va tusan, ge mig kyla och snö tack! Är fan mitten av november..

Känns som jag kunnat gått i bara tröja ute liksom, inte normalt.

Totalt:
Idag:
Online nu: