Nothing but the truth

Bild tagen från Google.se

Har precis sett klart den här filmen som jag och Myggan började se på igår. Han kollade inte lika intensivt som jag dock. Men gud så bra den var! Måste verkligen rekommendera den. Ni som inte har sett den, gör det! Ni kommer inte ångra er.

Filmen får betyg 5/5 (faktiskt)

Läs vad den handlar om här.

Fest hos Frida

Idag ska jag hem till Frida för att parta lite. Är ju ledig imorgon och har inte hunnit träffa Frida på länge så det här var ju perfekt :)

På jobbet har det varit stressigt, mycket folk i rörelse när motorcyklarna skulle dundra genom stan. Myggan, Jocke och Martin var inne en sväng. Jocke skulle hitta ett kort, vilket inte var så lätt. Hoppas han blev nöjd till sist iaf.

Kaninerna sover nästan, ligger och vilar på sidan. Sötast e dom :) Såklart ligger dom och trycker precis intill varann. Mys!

Imorrn blir det nog bara att vila, har haft ont i halsen och varit förskyld några dagar. Inte skönt. Hoppas det försvinner imorgon iaf. På måndag blir det jobb igen. Den här veckan blir det nog lite sovmorgon, tror jag börjar 12 de flesta dagarna. Skönt det!

Nu ska jag göra mig iordning och sedan dra iväg.
See ya!

God efterrätt och ny mobil





Idag kommer..

..nog min nya mobil! Stod att jag fått brevavisering skickad hem till mig igår, så det borde komma fram idag. Då kan jag äntligen hämta den fina mobilen! :)

Idag är det bara jag Lilian och Jessica på jobbet, ska bli roligt. Jag börjar inte förrens 12 så sitter här vid datorn och slappar lite. Är dock förskyld och lite ont i halsen. Hoppas det försvinner snart. När jag stod och nös på jobbet så var det en tant som sa: "vi får hoppas att det inte är svininfluensan". På skämt då alltså. Haha, det får man ju verkligen inte hoppas att det är. Men är inte så orolig över det, är nog bara en ynka förskyldning :)

Nu ska jag bara slappa lite till, krama på Daniel och sedann åka hem en stund innan jobbet.

Ha en toppen dag!

Björn Hellberg


Bilden är tagen från Google.se

Idag har jag skakat hand med självaste Björn Hellberg! Han har varit på jobbet idag och signerat sin bok, den vita döden. Söta Björn! Han är till och med sötare och trevligare i verkligheten än vad han verkar i TV och media. Riktigt snäll var han. När en tjej bar upp sin vagn för trappan helt själv så sa Björn "men jag kunde ju ha hjälpt dig med den". Så himla genomsnäll människa. Såna gillar vi.

<3 Björn

Nybäddat

Nu har jag bäddat sängen med mina nya lakan från La Redoute. Blev riktigt fint tycker jag! Somrigt och stilrent.







Lindex onlineshop?

Är det bara jag som missat att Lindex har onlineshop på Internet? I alla fall, för er som också missat det, kika HÄR.

Jag tkr det är så mkt skönare att beställa hem kläder istället för att gå runt och leta. Vet inte varför, gillar att gå på stan och handla också. Men det blir sån överraskning när kläderna kommer hem sen :) Lite extra kul!

Edson



Det är så mysigt när dom kommer fram till öppningen jämt när man öppnar buren. Billy var inte alls så förut, men nu gör även han det. Dom tror väl dom ska få ngt gott att äta förstås ;) Eller så vill dom bara hälsa lite :)

Så lustigt att Eddie ser brun ut runt den vita nosen, för det syns inte annars. Han är svart med mörkgråa skiftningar.

Igår satt vi hemma hos Myggan, han och Mackan lirade xbox. Dom skulle spela tillsammans men hitta inget spel som man kunde det typ, så dom satt brevid varann och spelade samma spel bara haha. Men det gick ju bra det med :) Lite senare kom Frippe och Mange förbi och öppnade varsin öl. Senare åkte dom och tog ett nattdopp på Lysingsbadet. Jag stannade dock hemma, var helt slut. Kunde inte somna dock, för jag kom på att jag glömt mina p-piller hemma.. Så vid halv 3 (killarna kom tillbaka då, Mackan hade lånat min cykel) så kunde jag åka hem och hämta dom. Efter det blev det att sova nästan direkt. Var dock inte lika trött då som innan. Så typiskt :)

Blev inge bra badväder idag heller. Ser ut att kunna bli regn också, blåsigt med. Hoppas att det blir fint på söndag när jag är ledig härnäst!

Ska passa på att gratta Bea igen som fyllde 20 i helgen. Massa grattis till henne :)

Nominerad



18 juli

Nu har det fina vädret försvunnit, lagom till mina två lediga dagar på rad här. Så det blir inge bad idag som jag hoppats på. Och ikväll/ imorrn skulle det väl regna också. Mycket trevligt. Jag har verkligen tur med mina lediga dagar som är utspridda lite i sommar. En dag då och då. Nu när jag var ledig i 2 dagar i sträck så tänkte jag att kanske en kunde få vara fin och solig? Men icke det. Molnigt är det och tråkigt. Kanske tar en liten promenad senare med kameran för o ta lite bilder. Får se om jag kan locka med Daniel ut en sväng :)

Ont i huvet och magen har jag också. Det är verkligen inte roligt. Hade det hela dagen igår också. Men det är väl sånt som är nödvändigt en gång i månaden.

Nu har Myggans familj åkt iväg på sommarsemester så vi är själva här i lägenheten. Idag ska vi äta hamburgare tänkte vi :) Mamma och dom där hemma skulle nog grilla ikväll så kanske drar dit och äter lite också. Grillat är ju aldrig fel ;)

Igår var jag så himla trött, låg typ i ngn timma och höll på att somna, men ville försöka hålla mig vaken eftersom Myggan var vaken, och klockan inte var mkt alls haha. Men jag var helt slut iaf, och huvudet sprängde. Men vi stängde väl av tv:n vid halv 1 lr ngt. Då hade jag nog nästan redan somnat tror jag. Minns inte riktigt.

Ha en superbra dag! :)

Totalt:
Idag:
Online nu: