Sommarlov imorgon

Nu har jag officiellt lagt ner plugget inför tentan imorrn. Satt med några gamla tentor nu och kunde typ 1 fråga utan att "fuska" och titta på svar eller hur man gjorde. Ska tillägga att det inte ens hjälpte att "fuska" på de allra flesta frågorna. Så struntar faktiskt i hur det går imorrn. Eller rättare sagt: jag struntar i att det kommer gå åt skogen imorrn.

Nu gäller det bara att få bort ångesten att man kommer misslyckas på ytterligare en tenta. Är inte så kul nej. Men har ju faktiskt funnits anledningar till att jag inte orkat plugga sista tiden. Så det är mestadels därför och att det varit svåra kurser. Men som sagt så hoppas jag att jag är gladare och har mer ork och lust inför hösten och omtentorna +  nya kurser. Ska försöka samla kraft under sommaren så mycket det bara går.

Usch vill bara lägga mig ner o gråta för jag vill verkligen bli av med den här kursen. Men går verkligen inte just nu. Vet nte riktigt vad jag ska hitta på nu. Kanske packa o lite sånt för att få bort ångesten? Kanske funkar. Har ju lite kvar att fixa innan resan hem om man säger så.

Det viktigaste är iaf att jag äntligen får krama o pussa på min älskade Daniel imorgon ♥
Nothing else matters.

Kommentarer
Sanna

Hej !

Allt bra med dig ? Haft en bra helg ?Du har nu chansen att välja ett helt valfritt pris ifrån Chique.se och vara med i utlottningen av just det du önskar. Vad vill du ha ?

Skriv vad du vill ha här:

http://moonzanna.se/2010/may/supertavling-med-chique.html#commentSå är du med i tävlingen ! Lycka till!

Kram Sanna


2010-05-24 @ 20:23:44

Bloggadress: http://moonzanna.se
Bella&Kristine

Fin blogg du har! :)

Kommenter tilbake?Da blir vi kjempeglad! :)


2010-05-24 @ 21:31:45

Bloggadress: http://heeeftig.blogg.no
michelle

Jättesöt header du har :)


2010-05-24 @ 21:47:07

Bloggadress: http://michellepettersson.blogg.se/
Bellezzaofsweden

Vill du ha runt 2000 fler besökare? Jag har ständigt nya tävlingar på min blogg så glöm inte att följa den så att du inte missar tävlingarna och vinner en länkning.Ha en bra dag:)


2010-05-25 @ 08:21:34

Bloggadress: http://bellezzaofsweden.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Trackback
Totalt:
Idag:
Online nu: