Ledig

Idag har jag inte jobbat på hela dagen. Skönt att bara göra ingenting. Har bara varit hemma och hos Myggan hela dagen. Nu på kvällen åkte jag ner till stan för att träffa Natta och Bea, så vi satt på Sahara lite. Natta åker ju till Italien och ska vara aupair på torsdag morgon. Hoppas verkligen hon får det bra där. Att hon har bra familj och att det är fint område :) Vi kommer sakna henne! Hoppas att jag kan åka o hälsa på. Får spara lite pengar. Är ju faktiskt inte så fasansfullt dyrt om man bara åker några dagar lr så, finns ju billigt flyg och billiga hotell också.

Nu är jag tillbaka ifrån stan och åter hos Myggan. Här är det varmt vill jag lova. Men vi har fläkten på så det blir lite bättre iaf. Imorrn ska det ju regna och torsdag med. Så då blir det väl svalare i rummet. Alltid ngt positivt när regnet kommer :P Jag ska ju ändå jobba så det stör inte mig att det regnar då. Är bara synd om dom som har semester nu, då är det inte lika kul.

Grattis Myggan 20 år!



Stort grattis älskling på din 20 års dag :)

Älskar dig!

Sommar

Nu har sommarjobbet börjat på allvar och jag är typ ledig 1 dag/vecka. Så det är därför inte bloggen blir så uppdaterad. När jag väl är ledig så vill jag inte sitta vid datorn o skriva :P Man måste ju försöka hinna sola lite och vara social när man kan.

Kan säga att jag och mamma var på Jysk idag och köpte en bäddsoffa till mig och bord med stolar.


Bäddsoffa - Jysk
4000kr



Matbord + 4 stolar - Jysk
1800kr


Som tur var så var dessa två beställningsvaror så dom kunde ta hem dom till 3 augusti, så slipper vi ha dom ståendes här hemma så länge :)

Nu ska jag rengöra Barneys bur! Har legat och lapat sol i flera timmar så nu ville jag vara inne lite ;) Fast tror jag blivit lite brunare iaf. Sakta men säkert!

Ha det bäst :*

10 juni redan?

Idag har jag jobbat några timmar, kom precis hem nu.

Myggan o dom åkte aldrig till Norrköping så han kunde gå på stan med mig som han lovat ;) Så nu är presenten till Erik klar :) Hoppas han gillar den! Men det tror jag nog.

Fortfarande lite struligt med kontrakt o de till lägenheten men det ska nog ordna till sig det med. Vill ha det klart snart! Både för min o Hannas skull. Jobbigt med sånt här krångel.

Nu är jag helt slut. Cyklade hem vrålsnabbt så man blev helt varm. Mkt kläder hade jag på mig också. Känns verkligen inte som juni ute. Vart har solen tagit vägen egentligen? Det är liksom redan 10 juni, hallå? Sommaren borde börjat för länge sen. Vi hade ju fint väder här ett tag för lite sen. Men nu är det som bortblåst. Hoppas verkligen inte det regnar på alla studenter nu på fredag iaf.Fast som det ser ut nu på väderrapporterna så ska det ju tyvärr göra det. Vore ju jävligt trist om det blev så. Jag vet ju hur det är eftersom det regnade när vi tog studenten förra året. Det är inge kul.. All känsla försvinner och det känns inte som en riktig skolavslutning.

Så nu håller vi alla tummar för att det blir någorlunda fint väder på fredag!

Inte någon speciellt bra dag

Ja, vart ska jag börja. Dåliga nyheter om lägenheten igen..allt blir så himla krångligt. Akelius har lovat för mkt till alla och bara rört ihop allt. Säger en sak till mig och en till Hanna så alla blir helt förvirrade. Men det ser ut att lösa sig rätt så bra iaf. Blir nog så att jag och Hanna får dela på dessa två månader då ingen av oss bor där, och betala en månad var. Så jag får lägenheten från och med 1 juli då istället. Men hon skulle ringa till Akelius imorrn och fråga så får vi se hur det blir.

Så ville jag följa med Myggan och Mackan när dom skulle till Norrköping nästa gång. Såg verkligen fram emot det. Så bestämmer dom sig för att åka imorrn.. När jag jobbar. Plus att jag o Myggan skulle gått på stan imorrn efter jobbet. Han måste klippa sig och jag måste hitta en studentpresent till Erik. Vad nu det kan tänkas bli? Så himla svårt det där. Så jag måste gå på stan själv imorrn, plus att jag missar Norrköping :(

Men lite ljus under dagen blev det iaf. Myggan var sjukt söt och tröstade mig bra efter allt krångel med lägenheten o de. Du e bäst Myggis <3

I taket lyser stjärnorna

Skittrist väder idag också. Kan inte solen komma tillbaka snart?!

Idag har jag inte varit ute på hela dagen, känns jävligt bra om ni undrar. Eller inte kanske. Men fan, man har ingen lust när vädret e såhär skit. Istället har jag suttit hos Myggan och kollat på lite saker till Borås och lägenheten.


Har även sett på I taket lyser stjärnorna, som var ruggigt bra! I betyg får den 4,5 av 5. Den innehöll så mkt olika saker. Den handlade om kärlek, kompisar, att vara ungdom, cancersjuk mamma, jobbig mormor osv. Den var sorglig men mycket bra som sagt. Den är nog nyttig att se, så man kan uppskatta livet lite bättre. Rekommenderar den varmt, riktigt fin film.

Tomas Järvheden, me like!

Måste bara tipsa om den här låten om ni inte hört den. Älskar den verkligen. Visste inte att han kunde sjunga så bra innan faktiskt. Jag har verkligen missat ngt känner jag. Han e lika bra som komiker, låtskrivare och sångare!



"Jag vill ha mittemellan, ni får mig i fällan
Om ni inte har fejkade fejs, oavsett place
Det kan vara Söder, bara ögonen glöder
Passar likaväl Kungsholmens port eller Västerförort"



Pissväder..

Fan för regnet, så jävla tråkigt. Kan ju inte göra någonting. Ikväll ska vi ut och äta med jobbet också, kul om det regnar då, vad fan tar man på sig när det regnar och man fryser ihjäl?! Aja, får se hur det blir.

Skulle ha åkt till Sandra imorrn, men Billy e fortfarande förskyld så jag ska stanna hemma och se efter honom. E ju inte bra för kaniner att vara förskylda, dom kan ju inte "bota" den själv. Så jag får ringa veterinären när dom har telefontid nästa gång och beställa tid där. Så min sötis blir bra snart!

Hade verkligen velat åka till Jönköping, men man blir verkligen inte pepp alls när det regnar. Plus att ingen annan kunde följa med heller. Bättre att åka när Natta eller Linda kan följa med, och det är sol ute så man blir pepp!

Idag har jag iaf köpt jordgubbar bara för att strejka mot vädret. Ska ta mig lite havrefras och jordgubbar sen. Smaskens :)

Hörs imorrn!

Kontrakt på lägenheten

Idag ringde jag till Akelius fastigheter, som har lägenheten i Borås som jag ska hyra, för att se om dom visste något nytt. Då sa hon att hon skickat kontrakt, så det är bara att skriva på och skicka tillbaka! så himla lättad jag blev. Fan va skööönt! Nu slipper man tänka på det. Nu har jag en säkert från 1 aug. istället för 1 juni, vilket e helt super för mig :)

Bara att komma in på skolan också..eeh, men det e en annan femma!

Idag har jag, Lilian och Jessica jobbat. Jag och Lilian hela dagen och den nya tjejen Jessica jobbade några timmar mitt på dagen. Hon var förövrigt supertrevlig och jättelätt att prata med. Ska bli kul att jobba med henne igen! Jag och Lilian hade ju kul som vanligt och skötte utmaningarna vi fick idag helt strålande bra. Blev lite stressigt och sådär men det fixade sig tillslut. Kunderna måste kännt på sig att dom ordinarie var borta, för alla skulle ha hjälp med massa konstiga saker. Sånt som dom aldrig frågar om annars. Ja, lustigt vare. Men som sagt så gick ju det bra, vi är så himla bäst ;)

Imorrn är det morgonmöte kl 08.30, stackars mig som är ledig och måste dit iaf. Gör inte så mkt iofs, kan ju åka hem och sova sen medans dom andra jobbar..hihi.

Ja det var väl bara det jag ville upplysa er om idag. Jag och Myggan har varit nyttiga och varit på promenad runt Lysingsbadet i duggregnet. Imorrn ska vi springa!

Mys i soffan








Totalt:
Idag:
Online nu: