Grillmys










Promenad på Gränsö






















Ingen bra update

Orkar inte sitta så mkt vid bloggen nu. Sista dagarna har det varit dåligt väder så har inte haft något roligt att skriva om. Igår var det skyfall utanför fönstret.

Jobbade i lördags. Kände verkligen att det var länge sen sist. Hade glömt massor. Speciellt eftersom jag legat i koma på boksidan nu väldigt länge. Men stod iaf och sorterade bland pocketarna (min favoritsyssla på jobbet). Jobbade iaf bara i 3 timmar så det var det enda jag hann göra. Tar tid det där.

Idag ska iaf jag och Myggan ner till hamnen och kolla om dom säljer ut några inlines till honom. Sedan blir det en tur att köpa lite magtabletter på apoteket, sen till kaninerna och pussa lite på dom.

Linda har ju köpt inlines nu också! Så vi ska ut och åka någon dag :D Förhoppningsvis åker vi i samma takt, inte som mig och Myggan när vi är ute och åker haha. Jag är ju lite (mycket) rädd för nerförsbackar. Känns inte som jag kan bromsa haha. Men då kan ju Linda och jag åka i våran takt och inte där det är massa backar. Vi var ute och gick en långpromenad i lördags också. Såg 2 harar och 2 rådjur. Väldigt söta!

Har kollat ovanligt mycket på fotboll nu haha. Tycker att jag är väldigt duktig! Det värsta är att jag är den som skriker mest när jag och Myggan ser hahah. Jag gillar absolut inte fotboll. Men när man väl ser så lever jag mig in så mycket haha. Så har faktiskt blivit bättre på att titta på fotboll iaf. Duktigt av mig!

Har iaf hittat 2 favoritspelare: Nani och Tshabalala (stavning?) Iaf har dom sköna namn så dom hejar jag på haha.

Bio med Lindis

Snart kommer Linda och ska plocka upp mig så beger vi oss till bion Sex and  the city 2. Äntligen! Ska bli superkul. Tror filmen är helt i min smak. Pappa var ju och såg den för lite sen och han tyckte den var jättebra, bättre än 1:an. Så hoppas på det! Dock var 1:an jävligt bra så har isf höga förväntningar på denna.

Kul att träffa Lindis igen också, länge sen sist!

Får se om man hör något från grabbarna grus sen också, Frippe och Myggan alltså ;) Och om dom kommer hem ikväll eller om dom stannar en natt i Helsingborg.

Nu ska jag iaf snart gå ut och möta Linda. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Betalat räkningar

Kanske lite tidigt att göra det för denna månad, men kände att jag vill bli av med dom. Ska även betala juli månads hyra imorgon när jag fått skattepengarna. Så man vet ungefär hur mycket pengar man har att röra sig med sen (i princip inget alls) men så är det. Då har man iaf betalat det viktigaste och den största utgiften redan. Resten ordnar sig.

Känner mig iaf duktig som sparat ihop pengar till hyrorna nu för juni och juli. Ibland får man snåla, men det går det också. Sparar man lite varje månad så blir det lättare. Men nu har jag inte mycket pengar kvar att röra mig på. Men kanske kunde fixa lite förskott på lönen till juli. Annars får jag ju ingen lön förrän i augusti. Men ändå skönt att få så mycket på hösten sen, då kan man lägga undan massor av pengar.

Ska snart gå ut och möta pappa för att åka hem till honom. Sedan ska vi åka och köpa present till min faster som ska fylla 50. Sedan blir det kalas för att fira henne på fredag hemma hos pappa. Kommer bli mys!

Kanske ska baka sån frusen citrontårta imorgon som man kan bjuda på. Har ju blivit helt förtjust i den haha. Har Myggans mamma att tacka för det receptet :) Det är underbart gott!

Firat världens bästa mormor

Idag fyller min älskade mormor 62 år, men ser inte ut som en dag över 50. Hon är finast!

Hon bjöd på mat och tårta när vi kom dit. Kul att träffa mormor och morfar igen, känns som det var evigheter sen sist (vilket det säkert var också). Men inte så lätt och hinna med allt när man inte bor i samma stad. Men nu i sommar blir det ändring! Då får Jörgen hålla sig hemma också så man får träffa honom med. Han bjöd på bion som jag ska på med Linda imorrn. Har nog världens snällaste morbror tror jag :D

Många sjukt bra personer som man har runt omkring sig. Ta åt er för ni är bäst ♥

Sen finns det ju personer som bara tar energi från en. Men ska försöka att inte bry mig eller bli irriterad av det. Inte ens värt det. Fattar man inte bättre själv hur man ska bete sig bland folk så är det väl redan kört I guess? Aja strunt samma. Back to happy!

Sitter och lyssnar på lite skön musik här hos pappa nu. Myst lite med kaninerna och gett dom stora maskrosblad. Det gillar dom!

Sitter och väntar på Myggan nu. Ska väl möta honom snart, han ska ju upp tidigt och åka till Tyskland imorrn. Så blir att sova lite skapligt idag. Skönt att göra det ibland också. Får se hur det går dock haha, eller om jag sitter uppe längre. Återstår att se.

Übergullig reklam



Älskar den här reklamen, den är så söt!

Fotat i trädgården














Jag har tråkigt.

Sitter här i pappas källare och tittar på Vänner. Insvept i en filt. Jag och pappa har ätit pannkakor idag, gottit! Var och handlade på Willy's innan också. Köpte ett förråd av nudlar som jag ska ta med till Myggan. Alltid bra att ha om man blir lite småhungrig lr sugen :) Gott som tusan är det.

Skulle egentligen gått på bio idag med Lindis men hon hade ont i huvet stackarn :/ Och så ska hon upp o jobba kl 5 imorgon bitti också. Förstår inte hur folk orkar gå upp så tidigt!? Men man vänjer sig väl antar jag.

Jag har iaf skickat iväg min hemtenta nu, söta Mikaela skulle till skolan och lämna in sin imorgon så hon ska ta med min också :D

P.S. Jag hatar alla getingar och hoppas att någon kommer på ett sätt att utrota alla getingar som finns! Nu har jag och Myggan vaknat i princip varje dag av att det är en sån där elaking som surrar ovanför våra huvuden.. Idag 2 ggr! Behöver jag säga att jag är livrädd för dom också? Usch tycker dom är så äckliga. Flyger omkring och hetsar och man vet inte vart dom är.. läskigt.

Njuter av att det är sommar och att jag är i Västervik. Det är så skönt! Saknar dock min lägenhet. Önskar att man kunde ta med sig den hem över sommaren. Saknar alla fina Boråstjejer också! Saknar Borås stad också. Händer lite mer där och finns lite mer att göra. Men Västervik är ju som bäst på sommaren och havet runt omkring gör ju att Västervik är bättre än Borås!


Tösen & Eddie 4 juni

















Avslutar med min favoritbild från dagen :D

Totalt:
Idag:
Online nu: