Uppe tidigt!

Skönt att gå upp lite tidigare än man brukar, nämligen kl 11. Helt sjukt att jag ens kom upp, jag vet. Har ju börjat få dåliga sovvanor nu när man e arbetslös o allt. Men nu ska det bli lite ändring innan Norge tänkte jag! Blir ju lite att fixa nu dagarna innan. Måste börja packa snart så man ser vad som får plats. Inte lätt när man vill ha med sig allt :P

Tänkte på att jag kommer sakna mina fiskar som fan när jag e borta. Dom kommer växa jättemkt, det e ju iofs rätt kul. Men att inte se dom varje, lr nästan varje dag, kommer bli jobbigt. Låter säkert konstigt för er som inte har djur men mina fiskar är faktiskt väldigt sociala o roliga :) Speciellt i det stora akvariet.

Lite updates om Norge då. Åker förmodligen på söndag, den 7e. Blir ett nattåg vilket ska bli så himla mkt skönare än ett dagståg. Mörkt o mysigt! Skönare för Barney med säkert. Måste kolla upp när dom tidigaste bussarna från Oslo går bara. Kommer ju dit kl 6 på morgonen, så får hoppas att det går ngt vid 7 lr så.

Puss o kram så länge!

Mysigt med jul


Där rök favoriten



Jahopp, där rök min favorit i idol. Ganska väntat, börjar bli tufft nu på slutet när alla e så bra. Måste ju säga att det kommer att bli grymt tråkigt i idol utan Johan. Han e bara så charmig o jag gillar honom skarpt! Kommer sakna honom i tv-rutan, det är en sak som är säker. Programmet blir liksom inte samma utan honom. Det är ingen som är sådär härligt galen kvar i tävligen. JAG VILL HA GALEN. Men kanske var tur att han åkte för nu när jag ska till Norge lär jag ju ändå missa finalen o nu gör det inte lika mkt, nu när inte Johan är med längre. Han ska iaf ha en så stor fet applåd för allt han gjort i programmet. Har älskat alla låtar han sjungit, är helt galen i dom. Är säker på att man lär se och höra om honom i fortsättningen. Men om jag vore han skulle jag hålla mig undan från mina fans lite, dom verkar ju helt crazy! (och inte på ett bra sätt).

Nu drar jag till Daniel!
Puss

Jahopp, då har man IBS

Hejsan och hallå!

Ja, vart ska jag börja. Igår började jag att dricka Laxabon som skulle blandas ut i 4 liter vatten. (Detta för att jag skulle vara helt tömd inför morgondagens undersökning av tarmen). Jag skulle dricka en liter per timme. Det gick ju sådär, den där skiten smakade ju saltvatten o jag höll på o spy varje gång jag tog en klunk.. Beslutade att hälla i lite saft och det blev ju betydligt bättre, men absolut inte gott! Fattar dock inte hur jag skulle få i mig 4 liter på 4 timmar, tror jag drack 3,5 liter på typ 8 timmar. Jaja, tarmen blev ju tömd iaf och såg bra ut enligt doktorn.

Under natten sov jag väl kanske 3,5-4 timmar för jag hade så ont i magen och för att jag var nervös inför idag. Koloskopi-undersökningen gick ju typ allt annat än bra. För det första hjälpte inte det lugnande iom att jag tjöt konstant och hyperventilerade. O den smärtstillande jag fick undrar jag vart fan den försvann, inte hjälpte den ett dugg. Det var fan det värsta jag gjort i hela mitt liv, det gjorde grymt ont! Trodde bara det skulle vara obehagligt men fy fan säger jag. Dom blåste in luft o höll på. Men ondast gjorde det när dom kom till en sväng i tarmen, fan trodde jag skulle dö. Bara skrek hela tiden o tjöt. Det hade tydligen hörts ända ut till väntrummet sa Daniel.. Men har man ont så har man! Det dom kom fram till var att det var IBS iaf, en tarmsjukdom av ngt slag. Ni som är nyfikna kan läsa här. När allt var över frågade läkaren om undersökningen var så farlig o jobbig som jag trodde och då svarade jag "NAE VÄRRE!" för det var det verkligen.

Måste iaf säga att jag var otroligt duktig på en grej. Jag tog nämligen spruta i armvecket UTAN emblaplåster lr ngn bedövning alls. Jag är sjukt stolt! Men som sagt kunde ju själva undersökningen gått lite bättre. Skönt att det är över nu iaf. Tyckte jag var så duktig att jag var o köpte mig två nya fiskar. En Mosaikgurami och en Nyckelhålsciklid :) mkt söta.

Ska säga tack till Daniel också som gick upp så tidigt o stöttade mig, du är bäst!
Älskar dig <3

Saw 5


Idag har jag, Daniel och hans syster Lisa kollat på Saw 5. Alltså jag vet inte varför jag ens vill kolla på dom, men man måste ändå liksom. Satt o blundade rätt mkt men fattade ändå sammanhanget. Blundade bara när det bar som värst, o då var det inga trevliga scener. Men den var som de andra filmerna, den dög att kolla på en gång dvs. Gillar ju inte skräckfilmer i övrigt så det blev inte så överraskande att inte denna blev en favorit. Men den får ändå 5/10 ;D

Promenad genom stan

Idag har jag varit på stan med Bea och köpt mig en ny jacka, en vit med lurv på luvan. Jackan är från Vero Moda (jag vet, är precis som alla andra) men jag tyckte den var fin o det var precis en sån jag ville ha :) Köpte även en mössa med tillhörande vantar som var svarta med ngt röd/vitt mönster på, jättesöta! Nu behöver jag inte frysa i Norge iaf :D Känns bra att ha ngt färdigt, man får ta några saker i taget annars blir det för mkt.

Nu blir det Prison break!
Puss

Roligt test



Hittade ett roligt test på nätet. Fick detta svar efter att ha svarat på 41 frågor, och det första jag ser på skärmen är designer, eller inredningsdesigner. Fan va kul det hade varit att bli det! Men går nog att kombinera med fastighetsmäklare lite sådär på kanten ;) om jag får bestämma.

Här är länken om ni ngn gång skulle bli sådär riktigt uttråkade ;D
http://se.41q.com/

Barney


Glögg- och spelkväll

Nu har jag precis kommit hem från glögg- och spelkvällen med Bokia-personalen. Det var riktigt trevligt och mycket skratt! Vi spelade Besserwisser och Bet your brain. Båda spelen är s.k. frågespel. Det första var från 15 år och var helt enkelt inte min grej. Jättesvåra frågor! Jag hade satt en åldersgräns på 30+ om jag fick bestämma, men kan också vara så att jag är så sjukt kass på allmänbildning. Men när frågan börjar med "År 1835..." så ger jag väl mer eller mindre upp redan där eftersom att jag vet att jag inte kan svaret. Dessutom var det så krångliga spelregler att jag fortfarande inte fattar hur man spelar det, efter att ha spelat det 2 ggr. Nae, det spelet var inget för mig alls.
Det andra spelet var mkt roligare. Fast att det var ett frågespel så blev det betydligt mycket mer skratt. Man skulle satsa olika många "hjärnceller" beroende på hur bra man trodde att det andra laget skulle svara på frågan som dom fått. Ska inte gå in mer på detaljer, men det skulle jag faktiskt kunna köpa själv. Det var från 12 år och passade mig mkt bättre! Det var också kul att träffa en av dom nyanställda, Jenny, som var jättetrevlig och rolig. Märktes inte att hon var ny alls, hon var lika galen som resten av oss. Synd att man säkert inte får tid att jobba så mkt med henne :(

Nu ska jag gosa med min underbaraste Barney!
Puss o kram på er!

Jag älskar snö!

Yes, äntligen har snön kommit, jag e så glad! Snö är bland det mysigaste o bästa jag vet. Vintern är absolut den årstid jag tkr bäst om, har alltid tyckt det. Dels för att jag hatar alla jävla insekter på sommaren, fy. Nu är det vitt o fint o inga surrande insekter kommer o anfaller. Så får man ta på sig massa mysiga kläder o gosa sig in i dom, MYSIGT!

Ikväll ska jag hem till mina chefer på glögg och spelkväll med resten av personalen på Bokia. Ska bli trevligt, hoppas vi ska prova några roliga spel :D Frågan är vad man ska ta på sig, hmm. Dock är det ju inte kungen vi ska till så spelar väl egentligen ingen roll. Men det är ju kul med kläder o man vill ju vara fin, så blir nog o tänka på det lite iaf.

Puss & kram

Totalt:
Idag:
Online nu: