Sista inlägget

Nu kommer jag inte skriva fler inlägg på den här bloggen. Får se om jag ska flytta över inlägg och bilder till den andra senare, men tills vidare får dom bara ligga kvar på den här bloggen.
Nya bloggen är alltså: http://jenniferhartzell.se, dock fungerar det inte att kommentera på den nya ännu men jag jobbar på det. Om det är något ni undrar eller så kan ni fortfarande kommentera på denna blogg så länge.

Det var väl det jag ville nu typ :)
Hoppas ni har en bra dag!

OBS! Går att kommentera i den nya nu :)

Egen domän

Sötis-apa från djurparken.

Håller på att fixa med egen domän o sånt. Webhotellet håller på att fixas så får se när det kommer upp. Ska använda mig av wordpress sedan. Har tröttnat rejält på blogg.se som bara krånglar! Iaf så kommer ni få skriva in www.jenniferhartzell.se hädanefter när ni letar efter mig. Skriver lite mer när det närmar sig en flytt av bloggen. Men lägg det på minnet iaf så är ni söta.

No babies

Blev tyvärr inga fiskbäbisar efter papegojcikliderna denna gång.


Fiskarna leker dock hela tiden, så hoppas på fler ägg i framtiden. Förhoppningsvis blir dom till yngel någon annan gång.

Nu är lägenheten sig själv igen. Efter en dag av fixande igår. Känns väldigt bra! Idag hade vi planerat att åka till Knalle och kika lite på Media Markt igen. Var ju där på öppningsdagen också. Men var ju tok-mycket folk där då. Så kunde ju inte kolla ordentligt.

Idag regnar det och är grått och trist ute i Borås. Så får se om vi kommer iväg bort till Knalle. Pratade med pappa igår och han kanske ville komma nästa helg, lör-mån. Skulle vara roligt :) Då blir det nog en tripp till Göteborg. Lika bra att passa på när någon med bil kommer och kan köra oss ;)

Disk- tvätt- och städdag

Idag blir det att göra en massa nytta här hemma. Fixa i ordning så det blir fint igen. Nu känns det en aningen stökigt.

Sedan blir det en tripp till Ica Maxi också och hämta lite kläder jag beställt + handla mat och nödvändigheter.

Efter det lär man vara helt slut. Så då tänker jag inte röra mig en meter!

Höstväder


Så här ser vädret ut i Borås idag. Soligt men lite höstkallt. Cyklade precis hem från skolan. Har pratat om miljörätt idag. Var långtråkigt och hände inte så mycket. Ska fortsätta prata om det imorgon. Hoppas det blir mer intressant då!

På andra bilden ser ni också hur nära jag har till bussen om jag skulle få för mig att åka det någon gång, vilket jag aldrig gör. Men iaf, där är busshållsplatsen. Jag åker aldrig buss typ. Tycker det känns onödigt. Jag måste byta buss en gång för att komma till skolan. Går typ fortare att cykla faktiskt. Så bidrar man inte till mer utsläpp i miljön heller + att jag får motion. Bara bra med andra ord!

Svart bakgrund!


Här är min nya svarta bakgrund. Blev ju jätteläckert tycker jag :) Lite skillnad från förut. Den fula blommiga tapeten bakom är ju inte det snyggaste. Akvariet känns mer fulländat nu. Måste skriva också att det gör sig inte bra på bild. Det är tusen ggr finare i verkligheten.


20:e september

Tyvärr har många av äggen i akvariet blivit vita. Så tvivlar på att det kommer några yngel. Men hoppas fortfarande på dom sista!

Här öser regnet ner. Mysigt när man sitter inne tycker vi.

Var på Ica Maxi förut. Skulle köpa en mjölk och kom hem med 3 fulla påsar haha. Aja, då kan det bli ibland. Fick med mig ny hårfärg hem äntligen! Så nu ska det färgas mörkt igen. Sommaren har blekt det som tusan. Köpte någon ny glassort som vi inte smakat också. Kola/kanel/våffla var det typ. Lät ju väldigt smarrigt! Ska ta fram den snart faktiskt.

Ninisarna mår bara bra. Dom gillade att vi bestämde oss för att äta kycklingsallad idag. Det betyder mycket olika grönsaker i kylen som dom tycker är mumsigt!

Våran säng brakade ihop mitt i natten idag haha. Skapligt rädd man blev. Det är något fel med ribbotten, har lagat den förut. Men nu verkar den vara tjurig igen.. Så grannarna var nog glada i natt om dom hörde smällen. Sen till följd av det några hammarslag på spikarna som hoppat ur.

Valdag

Idag är det valdag och jag ska bara göra mig klar och sedan gå och rösta. Sedan ska jag följa valvakan hela dagen. Blir nog inte så mycket annat gjort kanske.

PS. Äggen är kvar i akvariet och dom vaktar dom fortfarande. Det är inte många vita heller (obefruktade ägg blir vita) så hoppas det fortsätter så!

Ägg i akvariet!


Papegojcikliderna (som jag inte haft länge alls) har lagt ägg! Ser ni alla ägg på stocken? Dom försvarar äggen väldigt bra, utan att vara för aggressiva. Hoppas äggen klarar sig. I så fall kläcks dom efter 5 dagar. Väntar med spänning! Älskar denna underbara art.

Längtar till vintern


Är det bara jag som längtar till vintermyset? Jag får alltid en mysig känsla i kroppen under vintertid. Älskar snö och vinter, har alltid gjort. Tycker det är en underbar årstid.

Idag regnar det här i Borås. (Jag och pappa har hållt oss uppdaterade med varandra ang. vädret och det har regnat mer i Västervik än i Borås sen vi flyttat hit efter sommaren. Så det så! Borås är inte regnigare än Västervik. Hatar när folk klagar på att det regnar mycket här. När det regnar minst lika mycket, iaf i Västervik.) Men idag skulle det ju typ regna i hela Sverige, så är inget konstigt att det regnar i Borås idag.

Så idag blir det en mys- och pluggdag. Imorgon är det röstning för alla som inte förröstat. Jag och Myggan har inte förröstat, så blir att gå bort till skolan här bredvid och rösta imorgon. Sedan blir det att följa valvakan hela dagen. Spännande! Har aldrig varit såhär intresserad av politik förut. Men man måste ju vara med att forma Sverige nu när man kan rösta för första gången. Så då tycker jag att man ska läsa lite om vad de olika partierna/blockena tycker och engagera sig lite. Så det är vad jag har gjort. Så imorgon får man se om man blir glad eller besviken efter valet.

Totalt:
Idag:
Online nu: