Ny Bridget Jones film på g?



Läste precis på Aftonbladet.se att det ska komma en tredje Bridget Jones film. Jag är överlycklig! Hon är ju helt underbart rolig. Lätt en av de bästa filmerna som finns, och jag är seriös. Kommer inte ihåg så mycket av tvåan, men vet att jag tyckte att den också var bra. Minns att killarna bråkar i en fontän? och att hon är ny som reporter på ngt ställe och gör bort sig genom att landa i lera bland massa grisar under ett inslag? Aja, hur som är hon så jävla rolig. Måste ta och se filmerna någon dag. Hoppas att den tredje filmen blir lika bra! Brukar ju vara så att dom blir sämre och sämre filmerna, ju fler som görs. Men det hoppas vi inte på :)

HÄR är artikeln jag läste.

Kommentarer
Ida

Tack tack :)



Åh vad roligt med en Bridget Jones film till!! Älskar Bridget Jones!



Kramar Ida


2009-07-17 @ 07:26:33

Bloggadress: http://eldnatt.blogg.se/
Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards

Hej Jennifer!

Under en vecka har mina läsare fått nominera en favorit VARDAGSBETRAKTELSE blogg till min Blogg Awards och din blogg vart nominerad.



Under denna vecka ska man rösta på sin favorit för att ta den till vinsten. Där den får stå i rampljuset i min blogg under en vecka.



Grattis och lycka till. Vill du få hjälp på traven med röster, klistra gärna in länken nedan i ett inlägg:

<a href=http://alisagonzalez.se/2009/july/alisas-blogg-awards-rosta-pa-din-favorit-var.html target="_blank"> <img class="image" src=http://i31.tinypic.com/2uo2xk2.jpg alt="" border="0" /></a>



Mvh

Alisa Gonzalez




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback
Totalt:
Idag:
Online nu: