Lite motvind

Just nu är det väldigt mycket motvind när det gäller skolan känner jag. Men så är det väl. Det ska väl inte direkt vara roligt att plugga kanske? Fast man tycker att det borde vara så jämt. Så mycket lättare det hade blivit. Men bara att kämpa och försöka fixa hösten och vintern. Roligare kurser väntar i vår! (Värdering av fastigheter och fastighetsförmedling)

Händer inte så mycket här. Just nu regnar det. Väntar på en svart bakgrund till akvariet som kommer inom någon dag förhoppningsvis. Är "ledig" till måndag nu, dvs. inga föreläsningar. Det blir att kolla igenom alla föreläsningsanteckningar och försöka förstå lite mer ingående. För det mesta antecknar jag bara (det mesta som man hinner när dom babblar på) och så får man försöka fatta sen när man sitter hemma. Google is your friend ;)

Nu blir det lite serie-tittande innan vi ska sova. Hörs en annan dag!

Kommentarer
Marina

Du kommer att klara pluggandet det vet jag....men förstår att det känns konstigt att det inte går lika lätt som det gjort förut. Men det är skillnad på grundskola och högskola...du fixar det gumman :) Love you! Kram


2010-09-18 @ 10:53:22Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:Trackback
Totalt:
Idag:
Online nu: