Kalasdag

Idag har vi varit på kalas hos Daniels kusin. Dom har nyligen flyttat till större och dom hade det jättefint! Favoriten var ju hundarna som var där. Deras hund Meja och en liten valp som hette Tanja, som kom på besök. Riktigt söta båda två. Meja tyckte dock inte om Tanja, hon var mest jobbigt tyckte hon.

Vi åt jättegod mat och satt ute så länge vi kunde, tills det blev för kallt. Har ju varit lite konstigt väder idag faktiskt. Ganska varmt under dagen, men regnet har liksom varit i luften hela tiden. Mulet och trist iaf hela dagen. Skulle kanske komma någon regndroppe nu på kvällen/natten. Hoppas det regnar massor inatt så det inte blir något sånt imorrn!

Imorrn jobbar jag 10-14, jag har förmiddagspasset och sen kommer Lilian och tar eftermiddagen. Mamma jobbar hela dagen.

Letar lägenhet i Borås som vanligt, har väl sökt framåt 10 stycken nu, men inte hört något från någon av dom. Har väl 3 stycken nu som man fortfarande kan intresseanmäla. Hoppas på någon av dom. Ligger lite längre ifrån stan, men är lite större. Prioriterar nog storlek istället för att det ska va nära till stan. Det är sån sjuk skillnad på lägenheter inne i centrum och lite utanför. Dom kan ha samma hyra fast det skiljer 20 kvm eller mer. Men så är det! Längtar tills man fått tag på en lägenhet så man kan slappna av lite. Sen måste man vara nervös för om man kommer in eller inte, men skönare att kunna stryka en sak från listan iaf.

Snart ska väl jag och Daniel se Wipeput och Söndagsparty, missade när det gick på TVn så får vänta tills det kommit upp på nätet. Sen kanske det blir att läsa lite i min spännande bok (Den inre kretsen) innan sovdags.

Får hoppas att ni alla haft en skön och trevlig helg, hörs förhoppningsvis imorrn. Ha det bäst till dess!

PS.
Har varit och fotat lite när Johanna haft hopptävling idag med Fazett. Bilder och mer om det imorrn!

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback
Totalt:
Idag:
Online nu: